Ema, demascata de Alexandra: “Ema, recunoaste ca esti topita dupa el !” Uite dupa cine i s-au aprins calcaiele

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 22:10

Plecand de la mesajul unei telespectatoare, Alexandra a profitat de ocazie si a incercat s-o demaste pe Ema, spunand in gura mare ca aceasta are sentimente pentru Vlad.

“Ai vazut Ema, ca toata tara te vede? Te-am vazut mereu ca dansai numai cu el, pe toate melodiile! Macar recunoaste ca este ceva intre voi si gata!”, a spus Alexandra.

Afirmatiile colegei sale au determinat-o pe Ema sa riposteze, incercand sa ii convinga pe toti ceilalti ca totul este o inventie si ca intre ea si Vlad exista doar o relatie de prietenie.

“Alexandra te bagi peste tot unde nu e treaba ta! Te oftici ca nu danseaza cu tine? Vlade, s-o iei si pe ea la dans, ca se oftica!”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Simtindu-se

pusa la zid, Ema a continuat sa aduca argumente in favoarea sa, incercand sa para convingatoare, insa insistentele sale au determinat-o pe Gabi Cristea sa recurga din nou la pedepse pentru a stinge cearta celor doua concurente. Uite cum a incercat Ema sa se apere si ce decizie a luat prezentatoarea.