Ema Karter, succes în online, dar o dezamăgire pentru familie? „Mama spune că o fac de râs” Câți bani câștigă vedeta în doar o lună

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 12 ian 2024, 15:11

Ema Karter, succes în online, dar o dezamăgire pentru familie? „Mama spune că o fac de râs” 

 
Sursa: Captură YouTube

Succesul în mediul online poate aduce renume și prosperitate financiară, dar, uneori, poate avea consecințe neașteptate în plan familial. Ema Karter, o vedetă în ascensiune pe platformele online și pe site-urile pentru adulți, se confruntă acum cu critici din partea familiei sale, care susțin că aceasta le aduce rușine. Mai mult decât atât, întrebarea tuturor este: câți bani câștigă Ema Karter în doar o lună?

Ema Karter și-a clădit o prezență puternică în mediul online, unde postează conținut variat, pentru adulți. Ema a captivat o audiență impresionantă.

Cu toate acestea, succesul în mediul online vine adesea la pachet cu provocări personale, iar Ema nu face excepție.

Mama Emei Karter, dezamăgită de reputația fiicei sale

Potrivit vedetei, mama sa nu este deloc de acord cu meseria acesteia și spune că o face de râs. 

Citește și: Yamato Zaharia a recunoscut! Cu cine a înșelat-o pe Ema Karter: „S-au adunat foarte multe certuri și am început s-o înșel”

„Nu-i place mamei mele. Tatăl meu a înțeles ce fac, este ok cu asta. Toată familia mea, în afară de mama, care spune mereu că „faci asta, m-ai făcut de râs,” a mărturisit Ema Karter, la emisiunea „Fiță cu Adiță”. 

Cât câștigă Ema Karter în doar o lună. Suma este una uriașă

Un alt aspect care stârnește curiozitatea fanilor și a criticii este cât de profitabilă este cariera online a lui Ema Karter. Potrivit acesteia, vedeta ar câștiga sume considerabile de pe urma conținutului său diversificat. 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Eu sunt foarte simplă, asta sunt. Pe mine nu m-a schimbat nici faptul că sunt foarte populară, nici banii. Am rămas aceeași.  Am făcut 60.000 de dolari într-o lună,” a declarat aceasta.

Citește și: Cum a dat-o de gol Ana-Maria Mocanu pe Loredana Chivu! „Zburau banii” Asistenta TV a povestit totul fără rețineri

Succesul online al Emei Karter pare să aibă două fețe: una strălucitoare, pe ecranele dispozitivelor noastre, și alta întunecată, în lumea personală. Cât de mult se va lăsa influențată Ema de presiunile din familie și de opinia publică rămâne de văzut.

În altă ordine de idei, Ema Karter a mărturisit că succesul nu a influențat-o în vreun fel și că ea a rămas aceeași persoană de dinainte de faimă.

„Nu m-aș vedea în rolul de amantă. De ce să fiu a doua opțiune? Ori sunt prima ori nu sunt deloc. Mulți îmi spun, când mă cunosc pentru prima dată, că au crezut că sunt vulgară, dar de fapt își dau seama că sunt drăguță, vorbesc cu toată lumea,” a mai spus aceasta în emisiune.