Ema si Daniela date afara din platou! Telespectatorii le-au facut sa se enerveze iar Gabriela Cristea n-a stat la discutii: le-a trimis la plimbare

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 22:10

Criticile primite din partea telespectatorilor fideli la adresa Emei si Danielei le-au intristat pe cele doua concurente, care au incercat sa se apere, aducand argumente.

Telespectatorii au fost nemultumiti de comportamentul adoptat de cele doua in timpul emisiunilor. Un prim telespectator a sugerat ca Ema ar trebui data afara din emisiune, din cauza atitudinii sale arogante si a compotamentului sau neadecvat.

“Urmaresc aceasta emisiune de foarte mult timp! Doresc sa o eliminati pe Ema, deoarece are un comportament nepotrivit pentru aceasta emisiune!”, a afirmat primul telespectator.

Vizibil deranjata de sugestia telespectatorului, Ema si-a exprimat nemultumirea spunand ca nu ii pasa de parerile oamenilor si ca nu are de gand sa se schimbe din dorinta nimanui.

“Nu vreau sa ma placa nimeni! Vreau sa ma placa cineva asa cum sunt! Nu vreau sa fiu altfel! Nu-mi plac oamenii care ma critica!”, a ripostat  Ema.

In vreme ce Ema incerca sa se calmeze dupa criticile primite, cea care a avut de infruntat pareri negative din partea telespectatorilor a fost si Daniela, careia i s-au adus critici pentru certurile iscate in platou si de asemenea a fost indemnata sa paraseasca emisiunea.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

“Imi pare rau ca o dezamagesc pe telespectatoare, dar abia am intrat! Nu ma cert de un singura, daca sunt provocata, nu pot sa tac din gura!”, a

raspuns Daniela.

Dezamagite ca au fost singurele criticate dintre concurenti, Ema si Daniela sa isi verse nervii una pe cealalta, aducandu-si jigniri, in ciuda interventiei prezentatoarei, care le-a avertizat ca sunt pasibile de o eliminare. Iata cum a continuat cearta celor doua tinere si ce decizie a luat Gabi Cristea.

 


Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, vineri, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.