Ema si Vlad, din nou surprinsi in ipostaze fierbinti! De data asta nu am mai negat, insa uite ce au motivat cand au fost vazuti inlantuiti in parc! Gabi si Tavi nu au mai inteles nimic

Editor: Adelina Minulescu Autor: A.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 22:16

Ema si Vlad sunt din nou subiectul discutiilor aprinse in platoul "Te vreau langa mine."

Dupa ce saptamana trecuta, cei doi tineri au fost surprinsi in cateva pozitii si ipostaze fierbinti, astazi se repeta din nou povestea, iar cei doi sunt subiectul discutiilor din platou. Dupa ce au petrecut un weekend impreuna, plimbandu-se si giugiulindu-se in parc, Ema si Vlad au spus ca totul este o farsa pusa la cale de ei pentru Toni pe care l-au vazut in parc.

Cei doi au dezvluit ca atingerile dintre ei nu erau reale si nici macar imbratisarile pentru ca atunci cand Toni ia vazut, s-a entuziasma tatat de tare, incat au zis sa-i faca mai departe

pe plac. Asa au rezultat si scenele fierbinti! Explicatia aceasta nu pare plauzibila pentru Gabi Cristea care a cerut mai multe lamuriri!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: