Ema si Vlad si-au dat arama pe fata! Cei doi au fost surprinsi cu o camera ascunsa in momentul in care isi vorbeau pe furis. Iata cum au reactionat acestia cand au vazut imaginile

Editor: Adelina Minulescu Autor: A.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 22:12

Desi au fost de nenumarate ori sfatuiti de fanii emisiunii sa incerce sa se cunoasca mai bine pentru a vedea daca se potrivesc si daca pot forma un cuplu, Ema si Vlad au continuat sa isi ascunda sentimentele in public.

Insa acestia au fost surprinsi cu o camera ascunsa, discutand departe de ochii colegilor lor. Cea care a facut primul pas in vederea unei posibile relatii a fost Ema, care si-a luat inima in dinti si l-a invitat pe Vlad la o plimbare in parc, alaturi de cei doi copii ai ei.

“Auzi, stii ce ma gandeam, nu ai vrea sa iesim in seara asta cu copiii prin parc! Am putea sa iesim cu copiii diseara sa se cunoasca si ei!, l-a intrebat Ema.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ideea lansata de Ema i-a suras lui Vlad, care a acceptat fara sa stea pe ganduri invitatia si a stabilit detaliile intalnirii.


Dupa vizionarea imaginilor cei doi au fost acuzati in platou, ca ascund faptul ca au sentimente unul pentru celalalt. Iata cum a incercat Ema sa isi mentina pozitia si sa se sustraga intrebarilor indiscrete.

 

Taguri: