Ema Uta, cadou de sute de mii de euro de Valentine's Day! Alex Bodi a lăsat-o fără cuvinte

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 15 feb 2024, 10:29

Ema Uta, cadou de sute de mii de euro de Valentine's Day! Alex Bodi a lăsat-o fără cuvinte

Sursa: babsatelier Insta

Alex Bodi și Ema Uta au sărbătorit Ziua Îndrăgostiților într-un mare fel. Omul de afaceri a surprins-o pe iubita sa cu un cadou în valoare de sute de mii de euro, dar și cu un buchet mare de trandafiri.

Ema Uta și Alex Bodi au ales să petreacă Valentine's Day într-un local de fițe din Capitală, însă asta nu a fost tot. Ceea ce avea să urmeze după a fost de-a dreptul surprinzător pentru frumoasa blondină.

Alex Bodi, cadou de sute de mii de euro pentru Ema Uta

Afaceristul nu s-a oprit doar la un buchet de trandafiri și, în decursul zilei de 14 februarie, acesta a pregătit o surpriză pentru iubita sa.

După ce au petrecut la un club de fițe din Capitală, cei doi porumbei au ieșit afară, acolo unde Ema Uta a rămas de-a dreptul surprinsă. Emoționată până la lacrimi, blondina și-a revendicat cadoul de sute de mii de euro: un bolid de lux, Cadillac Escalade Premium, într-o culoare albă.

Citește și: În ce relație a rămas Alex Bodi cu Iulia Sălăgean, fosta lui soție. Fetița celor doi îi simte lipsa tatălui său

Prietenii cuplului au fost și ei martori la întreaga surpriză.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Alex Bodi, declarație de dragoste pentru Ema Uta

Omul de afaceri este extrem de fericit în brațele iubitei sale, alături de care își trăiește viața. Cei doi nu sunt deloc străini de vacanțe scumpe, destinații de vis, însă mai presus de atât, iubirea este cea care îi unește pe aceștia.

De curând, Alex Bodi postase un mesaj pe pagina sa de Instagram, mesaj cu dedicație pentru iubita sa.

Citește și: Anamaria Prodan este tratată ca o regină de noul iubit. Ce surpriză i-a pregătit de Ziua Îndrăgostiților: „Te iubesc”

„Dragostea este atunci când doi oameni se întâlnesc întâmplător, înseamnă că s-au așteptat toată viața!”, scria atunci într-un mesaj distribuit de Alex Bodi la secțiunea InstaStory.

Alex Bodi a fost căsătorit cu Iulia Sălăgean timp de câteva luni, însă relația lor nu a mai durat foarte mult. Astfel, cei doi au decis să divorțeze, la acel moment fiind multe scandaluri și acuzații grave.

După divorțul de Iulia, Alex Bodi a fost împreună cu Bianca Drăgușanu, însă nici aici lucrurile nu par să fi funcționat foarte bine, iar acum afaceristul și-a regăsit fericirea în brațele Emei Uta, deși nici aici scandalurile nu au stat departe de cuplu.