Ema Uta, dezvăluiri în premieră: "Nu am avut niciodată un iubit bogat!" Ce spune celebrul make-up artist despre întâlnirea cu Kim Kardashian și Jennifer Lopez

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 07 dec 2022, 02:40

Ema Uta despre relatia cu barbatii din viata ei

Sursa: Captură YouTube

Ema Uta, celebrul make-up artist roman al vedetelor internationale, a dezvaluit ca niciodata nu s-a bazat pe un barbat cand a fost vorba de bani.

Ema Uta este cunoscuta publicului din Romania drept make-up artistul vedetelor, dar si a celebritatilor din intreaga lume precum Jennifer Lopez sau Kim Kardashian. Modesta din fire, Ema a recunoscut ca tot ce a realizat pana acum a fost prin propriile forte nebazandu-se pe barbatii din viata ei: "Pot sa zic ca am avut norocul si darul de la Dumezeu sa imi transform pasiunea in meserie si sa fac din asta un trai si o modalitate de a ma intretine.

Eu nu am avut niciodata un iubit bogat," a dezvaluit Ema Uta pentru emisiunea online Fita cu Adita.

Citeste si: INTERVIU EXCLUSIV cu George Tănase de la matinalul "Dimineața cu noi": "Dacă aș putea să aleg, mi-aș dori să am un copil ca mine"

Ema Uta nu are nevoie de barbati cu bani langa ea

Celebrul make-up artist a povestit ca a venit in Bucuresti in urma cu 8 ani fiind de origine din Ramnicu Valcea. Intrebata cum decurge o zi din viata ei, Ema a povestit ca incepe cu o banda atunci cand nu are pe nimeni de machiat sau merge la videoclipuri si shooting-uri: "Eu predau si cursuri, sunt o profesoara care a semnat peste 1500 de diplome."

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

A m avut doar relatii lungi, am avut una de 7 ani, apoi una de 4 ani si apoi de 2 ani am trait asa mai singura. M-am ocupat de calatorii. Ce sa spun despre calatorii, sunt a doua mea pasiune dupa make-up. Asta e scopul meu in viata, sa calatorest peste tot in lume. Am fost si singura, imi place sa calatoresc si singura."

Ema Uta, celebra in toata lumea. Ce spune despre intalnirea cu Kim Kardashian si Jennifer Lopez

Citeste si: EXCLUSIV! Cum reușeste Viviana Sposub să se trezească cu noaptea-n cap pentru matinalul "Dimineața cu noi"

Daca nu ar fi devenit make-up artist, Ema Uta ar fi vrut sa fie hair stilist deoarece ii placea ii egala masura sa aranjeze parul fetelor: "Nu imi dau seama daca sunt cunoscuta mai mult in America sau aici.

Am avut o legatura cu Kim Kardashian si Jennifer Lopez. Nu ma asteptam sa afie atat de scunda, recunoaste Ema atunci cand vorbeste despre Kim Kardashian. Cat despre Jennifer Lopez, Ema spune ca o adora: "Este top si corp si fata...este un adevarat entertainer, a dezvaluit Ema Uta pentru emisiunea online Fita cu Adita."

 

Taguri:

Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.