Emanoil Savin, primarul ales din Bușteni, a murit subit la 65 de ani! Edilului i s-a făcut rău pe terenul de fotbal

Autor: Andrei Costanda

Emanoil Savin, primarul ales al Bușteniului, a murit la vârsta de 65 de ani

Sursa: Facebook / Emanoil Savin

Emanoil Savin, primarul ales al orașului Bușteni, a decedat subit după un infarct, în timp ce juca fotbal cu prietenii săi.

Duminică, 4 august, a fost o zi tragică pentru comunitatea din Bușteni, când Emanoil Savin, primarul ales recent, a murit în urma unui infarct pe un teren de fotbal. Bărbatul în vârstă de 65 de ani, câștigase alegerile pentru Primăria Bușteni în luna iunie și se pregătea să preia funcția în luna octombrie.

Primarul din Bușteni a făcut infarct pe terenul de fotbal

Savin se afla împreună cu prietenii săi pe un teren de fotbal din Bușteni când a început să se simtă brusc rău. Printre cei prezenți se aflau și doi paramedici, care au intervenit imediat pentru a-i acorda primul ajutor. La scurt timp, în aproximativ șase minute, a sosit și o ambulanță la fața locului. Din păcate, în ciuda eforturilor de resuscitare aplicate atât pe teren, cât și pe parcursul transportului către Spitalul Câmpina, viața lui Emanoil Savin nu a putut fi salvată.

Virgiliu-Daniel Nanu, președintele PSD Prahova, a transmis un mesaj de condoleanțe pe pagina sa de Facebook: „Cu profundă durere, ne luăm rămas-bun de la domnul Emanoil Savin, un om de o valoare inestimabilă pentru comunitatea noastră. Domnul Savin nu a fost doar un primar ales, ci și un prieten drag, un lider dedicat și un model de urmat pentru toți cei care l-au cunoscut. Familiei îndurerate, vă transmit cele mai sincere condoleanțe.

În aceste clipe de mare durere, gândurile mele sunt alături de voi, sperând să găsiți alinare și putere. Pierderea sa lasă un gol imens în sufletele noastre și în istoria acestui oraș pe care l-a slujit cu atâta devotament și iubire.”

Citește și: „Nu se va întâmpla NIMIC în sport!” Dan Negru îl îndreptățește pe David Popovici referitor la condițiile în care se antrenează sportivii români. Cum arată acum una din cele mai vechi baze de natație din România

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Oana Niculescu Mizil, despre motivul despărțirii de fostul partener de viață. „Dumnezeu îmi este martor că am încercat foarte mult.”

Citește și: Care a fost ultima dorință a lui Nicu Covaci: „Asta vom face” Înmormântarea artistului va fi una privată, fără onoruri militare

A murit în ziua în care aniversa 40 de ani de căsnicie

Într-o ironie dureroasă a sorții, cu doar câteva ore înainte de tragicul incident, Emanoil Savin postase pe pagina sa de Facebook un mesaj aniversar, sărbătorind 40 de ani de căsătorie cu soția sa.

„Astăzi aniversăm 40 de ani de când am spus DA în fața lui Dumnezeu și a ofițerului stării civile! La mulți ani! 4 august 1984 – 4 august 2024”, a scris edilul pe rețeaua de socializare.

Emanoil Savin nu era la primul său mandat în calitate de primar. El a mai ocupat această funcție în Bușteni din 2004 până în 2016, fiind cunoscut pentru devotamentul și iubirea sa pentru comunitatea pe care a servit-o cu pasiune și dedicație.