Emanuel, atac subtil la adresa foștilor iubiți Larisa și Ionuț! „Erați cei care transmiteați cea mai mare iubire! Așa părea!” Larisa își pierde cumpătul! Iată ce discuție aprigă s-a iscat în Casa iubirii!

Author: Ana Filip
Actualizat: 03 ian 2023, 08:58
Foto(4)

Larisa și Ionuț sunt criticați de Emanuel pentru faptul că au pozat până nu demult în cuplul perfect, însă au ajuns la despărțire.

În cea mai recentă Gala a emisiunii Casa iubirii, concurenții au avut parte de un carusel de emoții și suspans, în așteptarea verdictului serii. Deși își doreau să nu fi o Gala eliminatorie, în cele din urmă Andreea Mantea a anunță că doi concurenți, o față și un băiat vor părăsi competiția, cu doar două săptămâni înainte de Marea Finală. Cei patru concurenți ajunși în pragul eliminării au fost Ionuț, Claudia, Natalia și Bogdan, iar dintre aceștia cei care au primit cele mai puține voturi din partea publicului au fost Claudia și Bogdan, care au fost eliminați.

În ediția de luni, în Casa iubirii s-au iscat noi tensiuni aprige în rândul concurenților rămași în competiție.

Citește și: Soacra Getuței Sterp i-a luat fața celebrei sale nurori în noaptea de Revelion! Cum s-a fotografiat alături de cei doi fii ai ei și de Getuța Sterp

Emanuel, atac subtil la adresa foștilor iubiți Larisa și Ionuț! „Erați cei care transmiteați cea mai mare iubire! Așa părea!”

În ediția de astăzi, tensiunile au atins din nou cote maxime în Casa iubirii, în ciuda faptului că mai sunt doar două săptămâni până la Marea Finală, iar emoțiile sunt copleșitoare pentru toți concurenții, care declanșează tot felul de discuții aprinse.

Citește și: Dublă eliminare cu lacrimi și emoții copleșitoare în Casa iubirii! O fată și un băiat au părăsit emisiunea cu doar două săptămâni înainte de Marea Finală!

Cel care a început seria atacurilor subtile asupra foștilor iubiți, Larisa și Ionuț, a fost nimeni altul decât Radu, care a întrebat-o pe Larisa dacă s-a bucurat în clipa în care a aflat în Gală, că Ionuț a fost salvat de public, iar cel care a fost eliminat a fost Bogdan.

Radu: Larisa, ce ai simțit în Gala când s-a întors Ionuț pentru că am văzut că l-ai luat în brațe!

Larisa: M-am bucurat! Dar știam că nu pleacă oricum!

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Radu: Dacă ar fi plecat, să spunem că ai fi rămas singură în emisiune! Ce ai fi făcut în astea două săptămâni?

Larisa: Ce aș fi făcut? Ce fac și acum! Vrei să zic acum la final că m-aș fi dus după el, dacă nu mai suntem împreună?

Pe de altă parte, Emanuel a intervenit și el în discuție și a afirmat că tuturor celor din casă li s-a părut foarte ciudat că Larisa și Ionuț au renunțat la relația lor atât de ușor, deoarece păreau că se iubesc foarte mult, chiar cel mai mult dintre toți. Larisa a răbufnit și a încercat să sublinieze faptul că nu crede că a fost iubire între ea și Ionuț, însă cu toate acestea ei au avut sentimente unul pentru celălalt.

„Părea că țineați chestia asta doar pentru voi! La un moment dat mi se părea că tu și Larisa erați cei care transmiteau cea mai mare iubire de aici din casă! Așa părea! Când am auzit că n-ați avut sentimente, toată casă s-a gândit!”, a spus Emanuel.

Citește și: Surpriză de proporții pentru concurenții din Casa Iubirii de Anul Nou. Andreea Mantea i-a delectat cu muzică live și cu invitați pe măsură

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?