Emanuel o ia peste picior pe Laura: ”Nu mă interesează!”. Concurenta izbucnește în lacrimi. Urmăriți o nouă ediție ”Casa Iubirii”, miercuri, 24 august, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 23 mai 2023, 01:15

Emanuel a demonstrat în nenumărate rânduri că o vrea pe Laura, însă atitudinea lui față de ea spune altceva.

Întrebat de Larisa de ce nu o baga pe Laura înseamnă, Emanuel a spus că nu-l interesează. Laura pare destul de afectată de atitudinea lui schimbătoare.

Laura izbucnește în lacrimi după camera roșie cu Emanuel 

Laura pare extrem de deranjată de atitudinea lui Emanuel, care până acum îi declara că își dorește ceva cu ea, că are sentimente puternice, iar acum o rănește. 

Xenia a intervenit atunci când concurentul a spus că nu-l mai interesează de Laura, iar replica lui a fost una care denotă lipsă de respect pentru blondină, dar mai ales pentru Radu.

”Vrei să încep cu tine? Eu sunt versiunea mai bună a lui Radu”. 

Citeste si: Bogdan, noul concurent din ”Casa Iubirii”, le-a supus pe fete la un test în bucătărie. Ce concurentă s-a descurcat cel mai bine la gătit: ”Este singura care merită șorțul”

Emanuel a mai spus că vrea să cheme pe cineva neașteptat în camera roșie, timp în care îi tot aruncă înțepături Laurei, tânăra se simte foarte prost, iar după ce merge în camera roșie cu el se simt și mai derutată.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

În momentul în care fetele au întrebat-o dacă este îndrăgostită de el, aceasta a început să plângă și a spus că nu știe ce se întâmpla cu ea. 

Emanuel pare că se joacă cu sentimentele ei, lucru ce nu-i pică deloc bine Laurei.

Urmăriți o nouă ediție ”Casa Iubirii”, miercuri, 24 august, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D.

Citeste si: Radu a făcut pasul cel mare către Xenia ”Vrei să fii iubita mea?” Cum a reacționat concurenta. Urmăriți o nouă ediție ”Casa Iubirii”, marți, 23 august, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D

 

Taguri: