Emel din producția Totul pentru familia mea, momente hazlii alături de colegii săi, pe platourile de filmare! Iată cum a fost surprinsă micuța Aylin Akpinar în compania celor trei frați din serial!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 19 dec 2022, 13:39
Aylin Akpinar Foto(5)

Aylin Akpinar, alături de colegii sai din serialul Totul pentru familia mea

Sursa: Instagram Aylin Akpinar

Aylin Akpinar a devenit o mică stea a cinematografiei turcești, după ce a jucat în câteva producții de excepție, la o vârstă fragedă!

Micuța Aylin Akpinar a cucerit inimile telespectatorilor încă de la câțiva ani cu talentul ei uluitor și cu o inteligență sclipitoare. Cel mai recent proiect din care face parte este serialul Totul pentru familia mea, în care joacă rolul Emel, mezina familiei Eren, care i-a adus cel mai mare succes de până acum.

Emel din producția Totul pentru familia mea, momente hazlii alături de colegii săi, pe platourile de filmare

Aylin Akpinar a venit pe lume sub o stea norocoasă și plină de har, în anul 2012, în Istanbul, într-o familie modestă. Părinții săi i-au descoperit încă de la câțiva ani talentul actoricesc și expresivitatea uluitoare și au decis să o înscrie la diverse castinguri mai întâi pentru spoturi publicitare și apoi pentru seriale de televiziune. Astfel, în anul 2019, micuța Aylin, la doar șase ani, a câștigat primul casting pentru serialul Keşke Hiç Büyümeseydik și ulterior pentru producțiile Mireasă din Istanbul și Aşk Ağlatır.

Citește și: În această seară, de la ora 20:00, în serialul Totul pentru familia mea, micuța Emel ajunge în pericol de moarte!

În anul 2020, Aylin a fost cooptată să joace și în distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a dat viață personajului Emel, o fetiță extrem de curajoasă și inteligență, așa cum de altfel este și în realitate micuța actrița.

Pentru acest rol jucat impecabil, Aylin a câștigat și primul premiu din carieră ei și a devenit din ce în ce mai cunoscută atât în Turcia, cât și peste hotare.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Publicul a îndrăgit-o încă de la primele sale apariții datorită talentului ei uluitor și inteligenței sale. Însă micuța Aylin i-a fascinat și pe colegii săi de platou, care au primit-o cu brațele deschise și au fost de-a dreptul uimiți de talentul și dezinvoltură ei.

Citește și: Micuța Emel din serialul Totul pentru familia mea, sărbătorită pe platourile de filmare! Iată ce surpriză i-au pregătit colegii săi și cum a reacționat Aylin Akpinar!

La doar câteva luni de la începerea filmărilor pentru serialul Totul pentru familia mea, Aylin Akpinar a devenit o mică stea și a jucat fantastic, respectând scenariul și făcând față cu brio programului extrem de încărcat și de dificil al filmărilor.

Micuța Aylin este foarte activă și pe pagină ei de Instagram, unde publică imagini inedite din viață ei de zi cu zi, dar și ipostaze diverse de pe platourile de filmare, alături de colegii ei mai mari.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.