Emel din serialul Totul pentru familia mea, mesaj tulburător pentru bătrânica Sevgi! Iată ce i-a transmis fetița celebrei actrițe Yıldız Kültür pe contul ei de socializare! „Te iubesc atât de mult!”

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 04 mar 2023, 16:16
totul pentru familia mea Foto(5)

Aylin Akpinar, o mică stea 

Sursa: Instagram Aylin Akpinar

Micuța Emel din producția Totul pentru familia mea, mesaj de suflet pentru bătrânica Sevgi, pe care a considerat-o bunica ei pe platourile de filmare! „Sunt foarte norocoasă că te-am cunoscut” Iată ce i-a transmis Aylin Akpinar, îndrăgitei actrițe Yıldız Kültür!

Aylin Akpinar are doar zece ani și cu toate acestea a fascinat publicul cu talentul ei uluitor și cu o inteligență remarcabilă, dovedite în toate aparițiile sale de până acum. Telespectatorii din România au cunoscut-o și au îndrăgit-o din prima clipă pe frumoasă Aylin încă din anul 2020, în serialul Mireasă din Istanbul, iar în 2022, micuța a revenit la Kanal D în producția Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul mezinei din familia Eren.

Această s-a adaptat rapid scenariului, interpretând magistral pentru vrâstă ei fragedă și s-a împrietenit cu toți colegii săi mult mai mari din experiență cărora a avut multe de învățat. Micuța a legat o strânsă prietenie și cu celebra actrița Yıldız Kültür, pe care a considerat-o bunica ei pe parcursul filmărilor.

Emel din serialul Totul pentru familia mea, mesaj tulburător pentru bătrânica Sevgi

Aylin Akpinar a venit pe lume în anul 2012, în Istanbul, într-o familie modestă.

Părinții săi i-au descoperit încă de la vârstă de 4 ani talentul actoricesc și de atunci au decis să ii canalizeze pașii spre acest domeniu. Însă nici familia și nici profesorii micuței Aylin nu și-a imaginat atunci faptul că ea va deveni o stea încă de la primele sale apariții pe micile ecrane, datorită talentului e uriaș și a inteligenței sale sclipitoare.

Citește și: Emel din serialul Totul pentru familia mea, transformare spectaculoasă! Iată cum arată mica vedetă Aylin Akpinar, la doi ani de la începerea filmărilor! Este o adevărată domnișoară!

Frumoasa copilă a luat contact cu lumea fascinantă a televiziunii încă de la câțiva ani, când a filmat în diverse spoturi publicitare, iar în anul 2019, Aylin a fost cooptată în distribuția serialului Keşke Hiç Büyümeseydik, deși avea doar șase ani pe atunci. La scurtă vreme a câștigat încă două casting-uri importante și a jucat în serialele Mireasă din Istanbul și Aşk Ağlatır. Iar cel mai recent proiect din care a făcut parte a fost producția Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Emel, mezina unei familii greu încercate de soarta.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Încă de cum a pășit pe platourile de filmare ale serialului Totul pentru familia mea, micuța Aylin Akpinar a cucerit inimile tuturor colegilor săi mai vârstnici și i-a uluit cu talentul ei. Chiar și cu renumită actrița Yıldız Kültür, care are venerabila vârstă de 78 de ani, Aylin a reușit să se împrietenească, ajungând să o considere bunica ei și să o iubească enorm.

Fetița i-a transmis la un moment dat pe parcursul filmărilor, un mesaj de suflet actriței Yıldız Kültür, căreia i-a mulțumit pentru tot ceea ce a învățat de la ea și i-a spus cât de mult o iubește.

„Sunt foarte norocoasă că te-am cunoscut și că am lucrat cu ține! Am învățat multe de la ține! Mult succes! Sper să ne reîntâlnim! Te iubesc atât de mult Yıldız Kültür, mătușă Sevgi!”, a

scris micuța Aylin Akpinar.

Citește și: Micuța Emel din serialul Totul pentru familia mea, le-a dezvăluit fanilor ei retrospectivă anului trecut în imagini! „Îmi place ceea ce fac” Iată cele mai emoționante clipe imortalizate pe platourile de filmare cu talentata Aylin Akpinar!

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?