Emel din serialul Totul pentru familia mea, transformare spectaculoasă! Iată cum arată mica vedetă Aylin Akpinar, la doi ani de la începerea filmărilor! Este o adevărată domnișoară!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 01 ian 2023, 15:33
Foto(6)

Aylin Akpinar a dovedit un talent uluitor și s-a descurcat de minune în distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul micuței Emel!

Serialul Totul pentru familia mea a încântat publicul nu numai prin povestea impresionantă de viață a personajelor principale, ci și prin actorii de excepție ce fac parte din distribuție. Printre aceștia se numără și cea mai mică vedetă, Aylin Akpinar, care a jucat rolul Emel, mezina familiei Eren, care în ciuda faptului că avea doar opt ani în clipa în care a fost cooptată să joace, a făcut față cu succes scenariului și a fost îndrăgită de telespectatori, datorită frumuseții și inteligenței sale.

Emel din serialul Totul pentru familia mea, transformare spectaculoasă

Aylin Akpinar s-a născut în anul 2012, în Istanbul, într-o familie modestă. Părinții săi i-au descoperit talentul și pasiunea pentru actorie încă de la câțiva ani și au decis să o înscrie la diferite castinguri. Primul contact cu platourile de filmare l-a avut pe când avea doar 4 ani, când a jucat într-un spot publicitar.

Iar în anul 2019, pe când avea doar șase ani, Aylin a debutat cu un prim rol într-un serial de televiziune, intitulat Keşke Hiç Büyümeseydik și apoi a fost selectată să joace și în producțiile Mireasa din Istanbul și Aşk Ağlatır, cărora le-a făcut față cu brio.

Citește și: Emel din producția Totul pentru familia mea, momente hazlii alături de colegii săi, pe platourile de filmare! Iată cum a fost surprinsă micuța Aylin Akpinar în compania celor trei frați din serial!

În 2020, la vârsta de opt ani, Aylin a fost cooptată să joace în serialul Totul pentru familia mea, cel mai nou proiect al ei, în care a dat viață micuței Emel, mezina familiei Eren și a încântat de asemenea publicul cu gingășia și istețimea ei uluitoare. Pe durata celor doi ani de filmări, micuța vedetă s-a acomodat rapid cu regimul de lucru și a învățat multe lucruri noi de la actorii consacrați, care au adorat-o.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

De curând, cu ocazia trecerii în Noul An, Aylin Akpinar a ținut să le transmită fanilor ei de pretutindeni un mesaj de suflet presărat cu multe urări de bine. În prezent, mică actrița are deja zece ani si s-a transformat într-o adevărată domnișoară și da din ce în ce mai mult dovadă de o inteligență incredibilă.

Citește și: Akif Atakul va recurge la un gest extrem împotriva familiei Eren! „Dărâm tot ce-i aici!” Aflați ce se va întâmpla luni, 2 ianuarie, într-un nou episod dramatic din serialul Totul pentru familia mea, de la ora 20:00, la Kanal D!

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.