Emil a lansat bomba in timpul emisiunii "Te vreau langa mine": Nu e normal ce se intampla aici, eu sunt singurul lasat pe dinafara!  Gabriela Cristea l-a dat afara: "Aici nimeni nu se combina in culise!"

Editor: Adelina Minulescu Autor: A.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 22:15

Emil s-a aratat extrem de nemultumit de ce se intampla in culisele emisiunii "Te vreau langa mine" si a iesit in fata cu cateva acuzatii foarte grave.

Toata lumea de aici are voie sa se combine, doamna Gabriela. "Silviule, tu de acum incolo, 1 000-2 000 de ani, cu mine sa nu mai vorbesti! Nu esti tu combinat cu prietena ta din spate? Iti iei poza mea in oglinda sa faci o comparatie cu mine? Eu o suspectez si pe doamna Mariana."

Femeia nu a mai rezistat insultelor lui Emil si i-a raspuns la feld e acid: "Blondutule, mi-ai vazut tu aura? Cu ce te-am deranjat eu pe tine? Ti-e necaz ca eu ma combin si tu nu?"

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Gabi

cristea nu a mai suportat isteria din platou si a intervenit energic: "De unde ti-a venit tie ideea asta? Vreau sa iti zic ceva, eu cred ca suferi de mania persecutiei. Daca tu consideri ca altii trebuie sa te bage mai mult inseamna si crezi ca toata lumea se combina in culise, ai gresit locul. S-a mai intamplat sa se mai nasca o idila intre participanti, insa au fost luate masuri.
Du-te acasa si gandeste-te la ce am spus! Emil, acuzandu-i pe ei, ma jignesti si pe mine si emisiunea in care tu esti!"