Emil Rengle, miscari de locking dance, pe tocuri, la „Imi place dansul”!

Autor: D.I.
Actualizat: 17 nov 2020, 11:25

Demonstratia inedita de locking dance in editia de sambata seara a show-ului „Imi place dansul”, difuzata la Kanal D incepand cu ora 20:00

Din streetdance-ul lansat in anii 60-70, s-a desprins si subramura adiacenta acestuia, locking dance, unul dintre cele mai speciale stiluri de dans.

Locking dance reprezinta un stil de dans care este in foarte stransa legatura cu cultura hip-hop americana, avandu-si originea, insa, in cultura funk a anilor 70. Ulterior, locking dance s-a extins si pe teritoriul Europei, acest stil de dans imbinand miscari ample, din maini, in general, cu miscarile usor sesizabile, mici, dar foarte ritmice.

Ce este locking dance: Emil Rengle explica pe tocuri la „Imi place dansul” ce este locking dance

Concurentii show-ului Imi place dansulsunt pregatiti de batalia pe ringul de dans din acest weekend, sambata si duminica, de la ora 20:00, emotii uriase ii vor incerca pe cei 11 dansatori, in fata juratilor exigenti. Emotiile sunt cu atat mai mari cu cat in seara de duminica, in Gala show-ului, unul dintre cei 11 concurenti va parasi competitia.

Pe parcursul show-ului sunt abordate diferite stiluri de dans, de la cel contemporan, modern, sportiv pana la street dance si locking dance, pentru ca fiecare concurent sa isi puna in valoare calitatile si abilitatile artistice.

In editia de sambata seara „Imi place dansul”, difuzata incepand cu ora 20:00, Emil Rengle si Cocuta fac alianta pentru a-i demonstra lui CRBL miscari de dans iesite din comun.

Cei doi jurati vor pune in scena un moment scurt de locking dance, si, pentru ca provocarea sa fie si mai dificila, Emil Rengle va executa aceste miscari de locking dance pe tocuri. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Cocuta si Emil Rengle, conflict deschis pe marginea prestatiei artistice a unui concurent de la “Imi place dansul”!

Citeste si: Ce cadou a primit Emil Rengle de la colegii din juriul ''Imi place dansul''? Nu i-a venit sa creada!

Cum s-au descurcat Emil Rengle si Cocuta pe miscari de locking dance si care este reactia celor din platoul emisiunii „Imi place dansul” veti putea afla urmarind editia de sambata seara, incepand cu ora 20:00, la Kanal D.