Emilia Mihaela Cercel are 27 de ani și provine din Drobeta Turnu Severin, dar locuiește în București.

Emilia Mihaela Cercel are vârsta de 27 de ani, s-a născut la Drobeta Turnu Severin, de la 15 ani locuiește în București. Este instructor de înot pentru copii. Aceasta a practicat nouă ani handbal de performanță și este convinsă că dexteritatea și rapiditatea pe care le-a dobândit prin sport să o ajute în competiție. Tânăra speră să își împlinească visul de a avea propriul său bazin de înot după participarea la “Insula de 1 milion”. 

Cine este Emilia de la "Insula de 1 Milion"

Emilia s-a născut în Drobeta Turnu Severin, iar în prezent locuiește în București. Aceasta are 27 de ani și este instructor de înot pentru copii cu vârsta de la 4 luni în sus. În trecut tânăra a practicat handbal feminin de performanță, aceasta fiind Campioană Națională la handbal cu CSM, ceea ce a însemnat cea mai mare realizare a sa. Datorită acestui sport, Emilia este o fire foarte atentă și rapidă în mișcări. Cel mai mare atu al său este răbdarea și se descrie ca fiind o fire energică, prea glumeață, tipicară, țâfnoasă uneori, sensibilă.

Citește și: Cine este Cercel Emilia-Mihaela, instructorul de înot pentru copii, de la "Insula de 1 Milion": A fost Campioană Națională la handbal cu CSM

Cel mai mare regret al său este că nu a putut să petreacă mai mult timp cu tatăl său, chiar dacă acesta este încă în viață, iar dacă ar putea să dea timpul înapoi și-ar dori să poată schimba relația dintre părinții săi.

Motivul pentru care Emilia si-a dorit sa participe la "Insula de 1 Milion"

Cercel Emilia-Mihaela a ales să participe la emisiunea "Insula de 1 Milion" în primul rând pentru mama ei care și-a sacrificat toată viața pentru creșterea ei, iar în al doilea rând își dorește să poată ieși din zona de confort și să simtă că trăiește la maxim. 

Citește și: Al doilea val de concurenți anunțați la “Insula de 1 milion”, reality-ul de aventură care va începe pe 16 martie, la Kanal D

Emilia a ales să lupte atât pentru mama ei drept mulțumire, mai ales că aceasta își dorește să o vadă la televizor, cât și pentru visul său. Dacă va reuși să câștige aceasta va putea să își construiască propria cale spre fericire și succes.