Emilia Ghinescu s-a despărțit de tatăl fetiței sale după 13 ani de relație: "El s-a mutat. Nu este frumos să arunci cu noroi"

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 13 aug 2023, 15:26

Emilia Ghinescu

Sursa: Facebook Emilia Ghinescu

Emilia Ghinescu a vorbit despre despărțirea de partenerul ei. Artista a dezvăluit ce s-a întâmplat între ei.

Emilia Ghinescu trece printr-o perioadă dificilă, după ce s-a despărțit de iubitul ei, după mai bine de 13 ani. Celebra cântăreața a făcut primele declarații despre separarea de tatăl fetiței sale.

Citește și: După 12 ani de relație, Emilia Ghinescu a făcut anunțul. De ce nu mai vrea artista să se căsătorească: "Nu poți obliga o persoană"

Emilia Ghinescu s-a despărțit de tatăl fetiței sale după 13 ani de relație: "El s-a mutat. Nu este frumos să arunci cu noroi"

Artista a făcut primele declarații cu privire la motivul separării de Sebastian Albăstroiu, tatăl fetiței sale. Cei doi au format un cuplu timp de 13 ani. Cei doi voiau să ajungă în fața altarului în această toamnă, însă au anulat tot.

Acum, artista a anunțat că au decis să pună punct relației. Emilia Ghinescu a dezvăluit că ea și Sebastian nu mai locuiesc împreună.

„Am luat decizia ca pentru o perioadă de timp să luăm o pauză. Acum, eu nu cred în pauze, dar mă rog.  Vom vedea ce va fi!” , a mărturisit cântăreața pentru  playtech.ro.

Citește și: Emilia Ghinescu, secretul siluetei de invidiat. Cum a reușit artista să ajungă la 45 de kilograme

Decizia a șocat pe toată lumea, deoarece artista spunea în urmă cu ceva timp că vor să se căsătorească.  „Am avut o relație de 13 ani, dar se pare că nu se vor mai finaliza planurile.

Eu sunt bine, da, încerc să trec peste și să mergem mai departe. Sunt o femeie de 45 de ani care trebuie să fie asumată și să-și crească copiii.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Am de cântat, am multe evenimente. Nu pot să stau și să mă jelesc acuma.

Asta este!” , a adăugat Emilia Ghinescu.

Emilia Ghinescu a dezvăluit și dacă mai există șanse de împăcare între ea și Sebastian Albăstroiu. Artista a precizat că decizia separării a fost luată de comun acord.

„Vreau doar să spun că, la momentul acesta, am căzut de comun acord să ne separăm.

El s-a mutat, de fapt a stat mai mult la București, iar eu am rămas la Pitești.

Cred că și distanța a fost o cauză”, a explicat artista.

Citește și: Incredibil! Cum arată Emilia Ghinescu în costum de baie. Cântăreaţa şi-a arătat formele voluptoase într-un costum de baie foarte decoltat

Interpreta de muzică populară susține că nu există un singur vinovat.  „Știi cum e, când doi oameni sunt într-o relație și se ajunge la acest moment, fiecare are partea lui de vină. Nu există un nevinovat și doar un vinovat. Există unul care are vină mai puțină, și unul care are o vină mai mult.

Acum, cine și care dintre noi a purtat mai mult partea de vină, rămâne să-și facă fiecare mea culpa. Eu nu vreau să-mi spăl rufele in public, este tatăl copilului meu, mai ales pentru fiica mea.

Nu este frumos să arunci cu noroi. Și oricât mi-ar fi greșit nu vreau să fac asta, și sper să facă și el la fel. Sunt 13 ani în care am stat împreună, chiar daca nu au fost finalizați cu o căsătorie, au fost ani frumoși.”, a mai spus artista pentru playtech.ro.