Emily Burghelea a aflat daca va avea fetita sau baietel! Cum a facut ANUNTUL frumoasa vedeta in direct

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 20 iul 2022, 14:25
Emily Burghelea va naste o fetita

Emily Burghelea a decis sa afle ce sex are copilasul din pantece deoarece mai are nu mai putin de doua luni si va naste.

Emily Burghelea a facut marele anunt la Teo Show in emisiune despre sexul bebelusului pe care ea impreuna cu iubitul ei, Andrei, il asteapta cu atata nerabdare. Astfel, Emily a raspuns printr-un filmulet surpriza pe Youtube tuturor fanilor care o tot intrebau daca va avea fetita sau baietel. 

Emily Burghelea este in al noualea cer dupa ce a aflat daca va avea o fetita sau un baietel.

Desi, initial nu isi dorea sub nicio forma sa stie decat in momentul in care va naste, Emily si iubitul ei, Andrei s-au razgandit cu doar doua luni inainte ca bebelusul sa vina pe lume deoarece au considerat ca este normal pana la urma sa afle vestea ca sa stie cum se vor pregati in timpul ramas pana la nastere. Emily a mai povestit faptul ca si prietenii, mai ales cei virtuali au tot insistat ca ea sa afle sexul copilului, asa ca focoasa blonda nu ii va mai tine pe jar si a mers la medic pentru a
afla daca va avea un baietel sau o fetita. 

Emily Burghelea a aflat sexul bebelusului sau! Blonda este insarcinata in sapte luni

Citeste si: Vladimir Draghia isi dezmosteneste fiica. Totul se intampla din cauza Survivor Romania!

Emily a anuntat in urma cu cateva saptamani marea veste ca este insarcinata desi ea stia cu aproape sapte luni inainte.

Frumoasa finalista "Bravo, ai stil! All Stars" a dezvaluit cat de greu i-a fost in ultimele luni sa tina secretul deoarece burtica incepuse sa se vada si deja trucurile la care apela nu mai faceau fata. Chiar si in videoclipuri si la filmarile Revelionului Kanal D, Emily a stiut cum sa isi ascunda sarcina incat a trecut aproape neobservata. Astfel, Emily este extrem de emotionata sa anunte intr-un mod unic daca va avea fetita sau baietel.

Emily Burghelea face Marele Anunt despre sexul bebelusului ei

Citeste si: AMNA, primul mesaj dupa eliminarea de la Survivor Romania! Care este acum starea de sanatate a fostei concurente?

"Băiețel sau fetiță? Stiu ca sunteti curiosi si vreti sa aflati daca in pieptul bebelusului nostru bate o inimioara de fetita sau una de baietel asa ca v-am pregatit o Mega Surpriza! Desi eram hotarati sa aflam la nastere ce o sa fie, am cedat insistentelor celor din jur...mai

ales a parinților care voiau neaparat sa stie! AM AFLAT!"

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Frumoasa vedeta a fost fericita sa afle ca va astepta peste numai doua luni o fetita.

Andrei, iubitul vedetei a dezvaluit ca a si visat-o pe fetita lui si i-a visat si numele: "Am visat ca e foarte frumoasa si i-am visat si numele!"

Nu am pofte nici acum si amandoi ne-am lasat de sala. Andrei deja a intrat in panica. Imi spune ca nu avem casa terminata, camerele, baile..."

Emily a anuntat ca va astepta o fetita in numai doua luni publicand pe contul ei de Youtube o piesa pe care a facut-o in colaborare cu Bibanu.

 

 

 

Taguri: