Emily Burghelea a anunțat numele celui de-al doilea copil. Ce nume a ales vedeta pentru fiul său: ”Este nume de sfânt”

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 10 nov 2023, 04:30

Emily Burghelea a anunțat public numele celui de-al doilea copil. Vedeta a dezvăluit că ea a fost cea care a ales prenumele micuțului.

Emily Burghelea a devenit mămică pentru a doua oară în urmă cu trei săptămâni. Chiar dacă nu a fost o perioadă deloc ușoară pentru ea, căci a petrecut mai mult timp în spital și foarte puțin a fost alături de cei doi copii ai săi, ei bine, acum, blondina se simte mult mai bine și a avut deja prima apariție publică, care s-a materializat cu dezvăluirea numelui bebelușului.

Ce nume a ales Emily Burghelea pentru cel de-al doilea copil

Emily Burghelea radiază de fericire, în urmă cu trei săptămâni a devenit mămica unui băiețel perfect sănătos, care a primit nota 10 la naștere. Pentru că toată lumea se întreba ce nume va purta bebelușul, ei bine, în ziua în care blondina și iubitul ei au mers să-l înregistreze pe micuț la evidența persoanelor, aceasta a decis să dezvăluie și unul dintre prenumele pe care bebelușul le poartă, chiar dacă și-a dorit ca numele celui mic să fie dezvăluit la botez.

Citește și: Foto| Emily Burghelea a devenit mămică pentru a doua oară! Vedeta a născut un băiețel de nota 10: ”Cel mai frumos sentiment din lume”

Invitată în cadrul unei emisiuni, vedeta le-a dat ocazia celor de acasă să ghicească ce prenume cred că au ales pentru băiețel, cu precizarea că este un nume de sfânt și începe cu litera A.

”Eu l-am ales. Începe cu A. Da, este nume de sfânt”, a dezvăluit Emily Burghelea, în cadrul unei emisiuni TV.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Emily a mărturisit că ea este cea care a ales prenumele celui mic. În final, momentul adevărului a venit, se pare că pe micuț îl cheamă ”Andreas”.

”Andrea este”, a precizat Emily.

Se pare că fosta concurentă de la ”Bravo, ai stil!” și-a dorit ca băiețelul să aibă numele asemănător cu al tatălui său, Andrei, astfel, cei doi își vor sărbători împreună ziua de nume.

Citește și: Cum se simte Emily Burghelea după ce a născut a doua oară. Anunțul îngrijorător făcut de soțul ei: „E destul de rău”

Emily Burghelea a fost vizitată de mama sa prima dată după ce a născut

Emily Burghelea a avut parte de un moment extrem de emoționant, mama sa a vizitat-o pentru prima dată după ce a născut cel de-al doilea copil. Blondina a postat un mesaj emoționant în mediul online.

”Trei generații 💜 Îmi era așa dor de mami! E greu să nu-ți ai părinții aproape, mă confrunt cu asta de când am ales să vin la facultate în București iar ei au rămas la Constanța, mi-am luat viața în mâini și am

plecat însă o parte din inima mea a rămas acasă, cu ei! 🙏🏼

Azi mami și-a cunoscut pentru prima dată nepoțelul, s-o întâmpin în pragul casei, cu doi copii în brațe a fost un moment pe care nu o să pot să-l uit niciodată! ♥️ Emoție pură!”, este o parte din mesajul pe care Emily l-a postat pe Instagram.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by EMILY BURGHELEA (@emilyburghelea)