Emily Burghelea a fugit din carantina? Cu cine a fost surprinsa la miezul noptii

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 04 feb 2021, 12:50
Emily Burghelea se afla in carantina
Sursa: Instagram

Emily Burghelea a trecut de la extaz la agonie dupa nunta cu iubitul ei, Andrei.

Emily Burghelea a fost confirmata cu coronavirus

Citeste si: Razboiul dintre Andreea Tonciu si Alexandra Ungureanu a capatat proportii apocaliptice! Ce au ajuns sa isi reproseze pe retelele de socializare

De pe data de 2 decembrie, fosta finalista “Bravo, ai stil” se afla in carantina cu iubitul ei desi doar ea a fost confirmata pozitiv cu noul virus SARS-cov2.

Apoi, dupa cateva zile a primit un mail de la Ministerul Sanatatii ca de fapt testul ei este negativ. Nestiind ce sa mai creada, Emily a decis totusi sa ramana in carantina desi simptomele de coronavirus sunt destul de atenuate putand trece usor drept o raceala.

Dar, cum prima ninsoare in Bucuresti a scos pana si adultii din casa, Emily nu a putut sta in casa si a iesit pe strada sa faca...un

om de zapada si sa se bucure ca un copil de primii fulgi de nea. Cel care a filmat totul a fost chiar logodnicul ei, Andrei.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Emily a tinut prima pagina a presei dupa ce a facut nunta in secret cu iubitul ei, Andrei. Primele declaratii in exclusivitate le-a dat la “Teo Show” cand si iubitul ei a povestit cu lux de amanunte detalii de la cununia religioasa.

Primele declaratii ale iubitului lui Emily despre cununia religioasa

Citeste si: Confirmata cu COVID, Emily Burghelea a fost data peste cap de Ministerul Sanatatii! Ce SMS a primit dupa cateva zile de carantina

Soarta a facut sa fim amandoi. Eu nu credeam ca voi merge la biserica cu o fata, sa am planuri cu ea. De aia am si fost la biserica. Noi nu aveam niciun element comun. Eu nu sunt spiritual, insa ea m-a facut sa cred. 

In timpul ceremoniei, mie nu mi-a dat nicio lacrima. Cameramanii au intarziat, am uitat paharele de sampanie acasa.

Eu am stat in spatele organizarii nuntii. Problema cea mare a fost cu verighetele. Sa iti vina in doua zile, sa iti placa si modelul. Toata lumea vrea pe comanda. Le-am gasit intr-un final, intr-o insulita la un magazin. Sunt foarte frumoase si au fost marimea noastra, a povestit Andrei foarte emotionat.