Emily Burghelea a plans la propria nunta! Ce a facut-o sa verse lacrimi in biserica

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 30 nov 2020, 14:43
Emily s-a maritat
Sursa: Instagram

Emily Burghelea s-a casatorit religios cu alesul inimii ei, Andrei.

Fara sa faca prea multa valva, Emily impreuna cu iubitul ei misterios, Andrei, s-au luat de mana si au mers sa fie sot si sotie si in fata lui Dumnezeu. Asta, la scurt timp dupa ce Andrei a cerut-o de sotie in fata intregii tari la "Teo Show". 

Emily Burghelea s-a casatorit cu iubitul misterios, Andrei!

Citeste si: Theo Rose, dezvaluiri despre viata Andreei Tonciu in culise!

La nunta, cei doi au avut o aparitie impecabila, Emily purtand o superba rochie de dantela si un buchet discret de flori albe. Toata tinuta a fost accesorizata cu bijuterii fine, pretioase. Insa, momentul cel mai emotionant pentru Emily a fost in biserica atunci cand i-a jurat credinta viitorului sau sot. Emotiile au fost atat de mari incat pe obrazul lui Emily au curs siroaie de lacrimi.

Mai tarziu, vedeta a postat cateva fotografii din biserica si a si dezvaluit exact ce a simtit atunci.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Cum arata mama lui Theo Rose! Cat de frumoasa este cea care i-a dat viata cantaretei

"Cred ca acestea sunt cele mai expresive fotografii pe care le-am facut vreodata. Slujba a fost dumnezeiasca, nu m-am putut opri din plans iar sentimentele traite nu se pot compara cu nimic. O combinatie de o profunzime nemaiintalnita. Fiecare cuvant vibra atat de puternic incat simteam ca-mi strabate tot corpul, si-mi face pielea de gaina.

Aveam impresia ca totul straluceste si suntem in alta lume. Il tineam de mana pe iubitul meu si parca deveneam unul si acelasi, binecuvantati de Dumnezeu. Mirosul, cantecul, cuvintele rostie de preot, totul era mai frumos. Stiu ca va doriti sa vedeti poze cu rochia in intregime, urmeaza sa le postez si pe acelea insa pana atunci... va invit sa retraiti alaturi de mine fiecare moment emotionant din biserica", a povestit frumoasa finalista de la "Bravo, ai stil!All Stars"

Emily Burghelea a plans la propria nunta!

Citeste si: Emily Burghelea sare in apararea manelistului Dani Mocanu in scandalul leului ranit: "N-am putut sa tac!""