Emily Burghelea așteaptă cel de-al doilea copil?! Cum s-a dat vedeta de gol

Author: Ana Dinu
Emily Burghelea din nou insarcinata?

Emily Burghelea este o mămică fericită și împlinită, însă în ultima vreme fanii vedetei sunt pe gânduri, după ce blondina a postat în mediul online o imagine care a trezit suspiciuni. Fosta concurentă de la ”Bravo, ai stil!” așteaptă cel de-al doilea copil?

Emily Burghelea este o femeie împlinită și fericită. Fosta concurentă de la ”Bravo, ai stil!” este mămica unei fetițe superbe și are un soț care îi face toate poftele. Andrei o răsfață și are grijă să nu-i lipsească nimic mamei copilului lui. Blondina a posta de curând în mediul online o imagine care a împărțit internetul în două. Emily Burghelea așteaptă încă un copil?

Emily Burghelea, vacanță în trei 

Emily alături de Andrei, soțul ei, și micuța lor au plecat într-o vacanță în familie, însă frumoasa blondină a trecut printr-o dramă existențială, bagajul cu hainele ei a fost uitat acasă, așa că vedeta a mers la o sesiune de cumpărături și le-a arătat urmăritorilor săi tot ce și-a achiziționat.

Însă, ultima fotografie pe care Emily a postat-o în mediul online a trezit suspiciuni în rândul fanilor.

Unul dintre internauți nu s-a putut abține și a întrebat-o dacă este sau nu însărcinată, iar raspunsul blondinei nu a întârziat să apară.

Citeste si: Cum și-a fotografiat Emily Burghelea copilul? Fosta concurentă de la Bravo, ai stil! răspunde criticilor de pe Instagram

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Emily Burghelea, mămică pentru a doua oara? Ce spune vedeta

Emily are o relație stânsă cu fanii săi de pe rețelele de socializare, acolo unde postează tot ceea ce face. De curând, aceasta le-a povestit urmăritorilor săi o întâmplare mai puțin plăcută din vacanță. Fosta concurentă de la ”Bravo, ai stil!” s-a plâns că nu are cu ce să se îmbrace pentru că soțul ei a uitat bagajul cu ținutele pregătite pentru concediu.

 
 
 
 
 
Vezi
această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de EMILY BURGHELEA (@emilyburghelea)

Andrei s-a conformat situației și pentru ca soția lui să fie fericită a dus-o la o sesiune de cumpărături. Tot momentul a fost filmat și urcat pe Instagram, alături de alte câteva imagini.

Imaginea în care vedeta apare a trezit o mulține de suspiciuni în rândul fanilor care au întrebat-o dacă este sau nu însărcinată, Emily nu a stat pe gânduri și a răspuns imediat.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de EMILY BURGHELEA (@emilyburghelea)

”Ești însărcinată iar? Așa pare în prima poză! Sau și-au dat drumul la burtică?”,   a fost întrebarea pusă de o internaută în secțiunea de comentarii, la ultima postare a lui Emily Burghelea. 

 ”Este de la pliurile fusteeeeei. Nu sunt gravidă”,  a fost răspunsul raspunsul lui Emily Burghelea, fosta concurentă de la ”Bravo, ai stil!”.

Citeste si: Emily Burghelea, dezvăluiri de senzație despre viața de mămică. Cum reușește vedeta să facă față greutăților pe care le întâmpină în creșterea fetiței sale

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.