Emily Burghelea, de nerecunoscut după accidentul din Mauritius: „Nu mă recunosc”. Ce diagnostic a primit cunoscuta influenceriță

Autor: Diana Bostan

Emily Burghelea a fost rasă în cap

Sursa: Instagram: Emily Burghelea

Emily Burghelea a ajuns pe mâinile medicilor după accidentul rutier grav în care a fost implicată în timp ce se afla în vacanță în Mauritius.

Emily Burghelea și-a șocat fanii cu ultima sa postare de pe Instagram, în care a detaliat consecințele unui grav accident de mașină suferit în timpul vacanței sale în Mauritius. Vedeta a publicat imagini în care apare rasă în cap și cu fața umflată, așteptând să fie preluată de medici.

Citește și: Călătorie cu peripeții pentru Emily Burghelea! Ce a pățit în aeroport fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!”

Ce diagnostic a primit Emily Burghelea după accidentul din Mauritius

După teribilul accident de mașină suferit în Mauritius, Emily Burghelea a primit un diagnostic îngrijorător. Medicii au constatat că vedeta a suferit o triplă fractură de os zigomatic, precum și fracturi la nivelul etmoidului, osului lacrimal și maxilarului.

Citește și: Emily Burghelea, la un pas de moarte după ce a făcut accident cu mașina: „E o minune că sunt în viață!”

Pe lângă traumele fizice, Emily a mărturisit că se confruntă cu dificultăți emoționale majore, simțindu-se descurajată și de nerecunoscut. Tratamentul a implicat și rasul în cap, o schimbare drastică care i-a adâncit suferința. În aceste momente dificile, ea așteaptă cu anxietate procesul de recuperare și se roagă pentru vindecare, având în același timp preocupări legate de reacția copiilor ei la noua ei înfățișare.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

„Diagnostic: Triplă fractură de os zigomatic, fractură etmoid, lacrimal și maxilar. Am lacrimi în ochi și aștept. Sunt pregătită și mă rog. Timpul trece greu și nu mă recunosc. Nimic din jurul meu nu este normal acum. Oare ce părere vor avea copiii de noua mea freză?”, a scris Emily Burghelea în postarea sa de pe Instagram.

View this
post on Instagram

A post shared by EMILY BURGHELEA (@emilyburghelea)

Emily Burghelea susține că a fost la un pas de moarte

Emily a descris momentele de după impact cu detalii terifiante. Din cauza forței impactului, nașa ei a fost aruncată peste ea, strivind-o de geamul mașinii. Emily și-a revenit pe parbrizul mașinii, dar nașa ei era inconștientă. Influencerița a relatat senzația de moleșeală și dorința de a se întinde pe câmp, dar a fost trezită la realitate de gândul de a-și salva nașa.

Citește și: Iubitul lui Emily Burghelea a fost pus într-o situație inedită „ Dacă vede Emily mă omoară” Cum a reacționat vedeta când a ajuns acasă

„Tremur când îmi aduc aminte. Pasii noștri pe lângă moarte nu s-au oprit aici, am fost ghidate de Dumnezeu și lucrurile au luat o întorsătură la care nimeni nu s-ar fi așteptat”, a spus aceasta într-o postare făcută în mediul online.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.