Emily Burghelea, dezvăluire surprinzătoare despre soțul său: ”Nu credeam că este posibil”

Autor: Elena Padure
Actualizat: 29 dec 2020, 16:24
Emily Burghelea si sotul sau

Fosta asistentă TV, Emily Burghelea, a împărtăşit pe contul de Instagram cum a petrecut de Crăciun şi ce surprize au aşteptat-o în vizită la socrii.

Emily Burghelea, recent măritată cu iubitul ei misterios, a făcut publice câteva detalii din viaţa lor privată. Blondina nu s-a putut abține și le-a povestit urmăritorilor ei de pe Instagram cât de specială a făcut-o să se simtă soțul ei.

Pandemia le-a dat planurile peste cap

Vedeta ar fi vrut să plece la Constanța de sărbători, însă planurile i-au fost date peste cap de carantinarea orașului.  Însă Emily a găsit o soluție ca să meargă în vizită la socrii, ea și soțul său au făcut un test rapid

pentru coronavirus 

”Constanța este în carantină, nu am putut să merg acasă de Crăciun, însă după ce ne-am făcut teste rapide, am mers la parinții iubitului meu. Mă înțeleg atât de bine cu mama soacră! De tata socru nici nu mai zic, face yoga și mănâncă doar mâncare sănătoasă. Sunt foarte cool amândoi!

Care a fost surpriza soțului său

Emily Burghelea a dezvăluit secretul soțului său, după ce și-a vizitat socrii: ”Am fost prima fată! Ca-n povești!”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

”M-au primit în familie cu brațele deschise. Acum mă simt ca acasă la ei, dar prima întâlnire a fost extrem de emoționantă pentru că am fost prima fată pe care Mr. a dus-o acasă.  Ca în povești! Pentru mine asta a însemnat ENORM! He makes me feel special…Ne iubim la nebunie. Nu credeam că este posibil, dar vă spun sincer, sunt în al 9-lea cer”, a povestit Emily, pe contul ei de Instagram.

Citeste si: Emily Burghelea a fugit din carantina? Cu cine a fost surprinsa la miezul noptii

Admiratorii fostei asistentei TV au lăsat comentarii de susţinere din cele mai călduroase.

”Cât de drăguț! E bine că măcar cineva a avut parte de un an bun și că mai sunt persoane cu o gândire pozitivă! Sunteți niște oameni minunați și ador să vă urmăresc story-urile!”, ”Mă bucur enorm pentru tine, crede-mă, meriți, să știi”, ”Foarte frumoasă și drăguță”, au comentat mai mulţi urmăritori pe contul de socializare

a lui Emily.

Citeste si: Ligi și Livian au scos o piesă împreună! Declarație incredibilă de dragoste: "Cum mă sărutai sub fulgii de zăpadă"