Emily Burghelea, dezvăluiri de senzație despre viața de mămică. Cum reușește vedeta să facă față greutăților pe care le întâmpină în creșterea fetiței sale

Author: Ana Dinu
Emily Burghelea, despre cresterea fetitei sale

Emily Burghelea a vorbit despre schimbările care s-au produs în viața ei de când a devenit mămică, dar și despre greutățile pe care le-a întâmpinat în creșterea fetiței sale.

Emily Burghelea este o mămică tânără și plină de energie, aceasta reușește să se împartă cu brio între viața profesională și cea de familie. Vedeta a mărturisit cum reușește să facă față greutăților de mămică și cum s-a schimbat viața ei de când s-a născut fiica ei.

Emily Burghelea, despre greutățile pe care le întâmpină în viața de mămică

Emily Burghelea este una dintre cele mai tinere mămici din showbiz, însă vedeta nu se ascunde și recunoaște că se confruntă și cu greutăți în viața de mămică.

Blondina a povestit la Teo Show ce schimbări i-a adus viața de mamă, dar și cum reușește să facă față provocărilor zilnice.

Pe timpul sarcinii Emily a trecut prin momente extrem de grele, aceasta s-a infectat cu Covid, astfel lucrurile s-au complicat destul de tare pentru tânăra mămică. Astăzi, frumoasa blondină vorbește cu zâmbetul pe buze despre perioada prin care a trecut și se bucură de momentele frumoase pe care le petrece alături de fiica ei.

Emily a dezvăluit că fetița ei este destul de independentă și nu este nevoie să fie constant în preajma ei sau să o țină în brațe, mai ales că vedeta este de multe ori plecată la diverese evenimente sau ședințe, astfel încearcă să nu o facă depedentă de ea.

”Nu avem problema asta cu luatul în brațe, stă și în pătuț și dacă vorbești cu ea, îi place și ei, într-adevăr, să asculte muzică”, a spus Emily despre fetița ei.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Emily Burghelea și-a revenit miraculos după naștere. Cum arată vedeta la 5 săptămâni după ce a devenit mămică

Emily își crește fetița singură, fără ajutoare

Emily Burghelea a dezvăluit că nu are ajutoare în creșterea fetiței, se ocupă împreună cu soțul ei, Andrei. Cei doi fac cu schimbul atunci când vedeta trebuie să meargă la diferite evenimente, astfel își împart atribuțiile de părinț în mod egal.

”Păi, o ține în brațe toată lumea, dar noi o creștem singuri, adică doar eu și Andrei, nu avem nici bonă, nici bunica”, a mai adăugat Emily.

Deși este o mămică tânără, Emily a decis să nu apeleze la ajutor din partea unei bone, ci preferă să-și ia fetița cu ea în locurile unde trebuie să meargă sau o lasă cu soțul ei.

Aceasta încearcă să-și includă copilul în toate activitățile pe care le are.

Citeste si: Cum și-a fotografiat Emily Burghelea copilul? Fosta concurentă de la Bravo, ai stil! răspunde criticilor de pe Instagram

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.