Emily Burghelea, fotografie superba alături de fiica sa, care a adunat zeci de mii de like-uri în câteva minute

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 02 sep 2022, 07:20

Emily Burghelea și Amedea

Sursa: Instagram Emily Burghelea

Cu ocazia zilei de 1 Decembrie, Emily Burghelea a postat mai multe fotografii cu micuța Amedea. Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” se bucură că fetița ei se simte mai bine acum, după ce făcuse febră câteva zile la rând.

Emily Burghelea a petrecut Ziua Națională a României alături de fetița ei, Amedea, și a postat câteva fotografii care au înduioșat inimile urmăritorilor ei.

Emily Burghelea, apariție emoționantă alături de Amedea, fetița ei, de 1 Decembrie

Emily Burghelea se bucură că Amedea, fetița ei, se simte mai bine, așa că nu a ezitat să împărtășească acest lucru și cu urmăritorii ei de pe Instagram.

Vedeta a scris, de asemenea, câteva cuvinte despre poporul românesc, care au reușit să-i emoționeze pe urmăritorii frumoasei mămici.

„Amedea se simte mult mai bine, așa că am îmbrăcat-o tradițional și sărbătorim ziua României în familie!

Îmi doresc ca fetița mea să-și iubească țara, să fie mândră că este româncă și să nu uite niciodată de originile ei!

Citeste si: Emily Burghelea, destăinuiri despre cea mai neagră perioadă din viața ei: ”Simțeam că nu mai pot. Am plâns până nu am mai putut”. Vedeta a recunoscut că se confruntă cu depresia postnatală

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Popor ca al nostru nu mai există! Suntem atât de puternici, atât de deștepți, atât de frumoși, atât de descurcăreți, nu există pe pământul ăsta cineva mai perspicace ca noi‼️ Avem cu toții o inteligență emoțională ieșită din comun! Ne descurcăm în orice situație, ne adaptăm oriunde și putem face, dacă ne propunem, ORICE! Suntem neam ales! Ne iubește Dumnezeu!

La mulți ani, români și româncuțe de pretutindeni, la mulți ani, România! Împreună suntem invincibili, să nu uitați asta niciodată!!!”, este mesajul postat de Emily Burghelea pe Instagram, alături de câteva fotografii cu Amedea de Ziua Națională a României.

Emily Burghelea a trecut prin clipe de groază cu fetița ei, Amedea „Nu pot să o văd așa”

În urmă cu aproape o săptămână, Emily Burghelea a fost foarte îngrijorată pentru fetița ei, deoarece făcea febră de câreva zile. Într-adevăr, să fii mamă este mai greu decât se așteaptă unii oameni, conform spuselor frumoasei blondine.

„Doctorii ne-au spus că cel mai probabil este de la dințisori și este ceva normal, dar nu pot să o văd așa.

Citeste si: Emily Burghelea suferă de depresie post partum. Fosta concurenta ”Bravo, ai stil!” a izbucnit în lacrimi: cred că am nevoie de un psiholog

Mă topesc când văd că suferă. Aș face orice doar să-i treacă mai repede! Am încercat toate variantele! I-am făcut comprese cu apă mai rece, i-am pus șosete îmbibate în apă caldă și puțin oțet, i-am făcut și baie scăzând treptat temperatura apei, pentru un moment toate au ajutat dar înainte să pot răsufla ușurată, simptomul a revenit de fiecare dată.

Acum, bonus, am impresia că are și năsucul un pic înfundat.

Este prima dată când pățim asta și îmi este foarte greu.. Sper să trecem cu bine peste acest episod!”, a scris Emily Burghelea pe pagina ei de Instagram.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.