Emily Burghelea, primele declarații după ce a fost testată pozitiv cu SARS-CoV-2! Care este starea de sănătate a asistentei TV

Author: Marina Ionescu
Actualizat: 07 dec 2020, 10:22
Emily Burghelea, depistată pozitiv cu noul coronavirus!

Coronavirusul continuă să facă victime pe bandă rulantă în România. Nici vedetele nu pot scăpa de virusul ucigaș. De această dată, Emily Burghelea primește o lovitură grea. Fosta concurenta ''Bravo, ai Stil'' a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus.

Emily Burghelea s-a infectat cu virusul COVID-19 și a dat primele declarații despre starea ei de sănătate.

Care este starea de sănătate a lui Emily Burghelea 

Emily Burghelea a declarat că este infectată cu noul coronavirus. Blondina a contractat virusul după ce a luat contact cu o persoană infectată cu COVID-19.

Blondina a mărturisit că se confruntă cu forma ușoară de infectare, astfel că simptomele pe care le are nu îi pun mari probleme.

„De pe data de 2 decembrie sunt în carantină alături de iubitul meu, după ce am intrat în contact cu o persoană pozitivă. Din păcate, virusul nu iartă pe nimeni și, în urma procedurilor legale, am aflat că sunt pozitivă însă, spre surprinderea noastră, doar eu.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Deși locuim în aceeași casă și dormim în același pat, testul lui Andrei a ieșit negativ. Eu am avut, slavă Domnului, simptome ușoare. Dureri în gât, o stare de oboseală cronică și febră 37,5 într-o singură seară, dar acum mi-am revenit. Știu foarte bine cât de tare te poate doborî acest virus”,   a spus Emily Burghelea

Mama lui Emily Burghelea a fost infectată cu noul coronavirus

Se pare că, în urmă ceva timp, și mama vedetei a fost infectată cu acest virus. Aceasta a fost internată la ATI în Constanța, dar, din fericire, a reușit să treacă destul de repede peste această problemă. Chiar și bunica ei a contactat virusul.

„Mama mea, în urmă cu trei luni, a fost internată la ATI în Constanța și doar o minune a făcut să își revină.

Bunica mea a luat și ea virusul la scurt timp după ce mama și-a revenit dar, mulțumim lui Dumnezeu…suntem toate bine acum. 

Eu și iubitul meu respectăm întocmai regulile, însă trebuie să spun că ne este peste mână să stăm în casă în aceste 14 zile. Andrei trebuia să plece la Timișoara, la un curs de programare neurolingvistică la care încearcă să prindă loc de mai bine de doi ani, iar eu aveam de onorat câteva contracte destul de importante.

Suntem totuși recunoscători că ne simțim bine. Pe restul le facem noi, sănătate să avem. Sper ca oamenii să conștientizeze gravitatea situației prin care trece omenirea acum. Este extrem de important să ne protejăm. Poate că cei tineri trec mai ușor de acest hop, dar trebuie să ne gândim la cei mai în vârstă și cu anumite probleme de sănătate, pentru care infectarea cu coronavirus poate fi, din păcate, fatală”,  a mai spus frumoasa blondină.