Emily Burghelea si-a schimbat complet look-ul si s-a tatuat! Ce si-a facut pe burtica de gravida cu doar doua luni inainte sa nasca

Author: Alice Popescu
Emily Burghelea, insarcinata in sapte luni, si-a schimbat look-ul
Sursa: Instagram

Emily Burghelea nu mai arata deloc cum o stii! Blonda si-a facut o schimbare dramatica de look in urma cu cateva ore.

Insarcinata in sapte luni, Emily Burghelea face ce face si isi pune fanii pe jar. Ba ii tine in suspans pana dezvaluie daca are fetita sau baietel, ba isi schimba look-ul. Recent, frumoasa viitoare mamica si-a impletit parul in codite foarte lungi si si-a tatuat burtica cu o imagine ingereasca a unui bebelus lasand loc, evident, de interpretari in ce priveste sexul copilului.

Chiar iubitul ei, Andrei, a dezvaluit ca nu mai are rabdare si vrea sa afle cat mai repede sexul copilului deoarece trebuie sa se pregateasca cum se cuvine pentru venirea

lui pe lume.

Emily Burghelea si-a schimbat look-ul inainte de a naste primul ei copil

Citeste si: Cum a reusit Emily Burghelea sa ascunda sarcina la filmarile pentru Revelion? Cine s-a prins totusi ca ar fi gravida?

Finalista "Bravo, ai stil! All Stars" a tinut sa le multumeasca prietenilor care au tinut totul secret si nu au dezvaluit marea veste.

Emily Burghelea a dat vestea cea mare in direct la "Teo Show" si este in culmea fericirii mai mult ca niciodata deoarece abia astepta sa scape de povara secretului cel mare. Vedeta este insarcinata in sapte luni, practic la inceputul trimestrului trei. Emily se simte foarte bine, nu a avut nici pofte si nici greturi, asta acum, caci la inceput cand a aflat ca va deveni mamica, i s-a facut rau in momentul cand curata creveti.
Atunci a fost momentul cand a aflat ca este insarcinata. De fapt, Emily si Andrei recunosc ca isi doreau enorm sa devina parinti si chiar daca sunt foarte tineri, se simt foarte responabili si cu siguranta, vor face fata cu brio acestei noi provocari din viata lor. 

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Emily Burghelea va afla in curand daca va avea fetita sau baietel

Citeste si: Detalii nestiute despre sarcina lui Emily Burghelea! De ce nu a fost luata prin surprindere de vestea cea mare. Iata prima ecografie cu bebelusul

Emily si-a dorit sa treaca cateva luni pana sa dezvaluie ca va fi mamica deoarece a simtit ca trebuie a isi protejeze cat mai mult bebelusul de energiile negative care ar fi putut veni din jur.

Mai mult, Emily a dezvaluit ca in curand va afla si daca are baietel sau fetita pentru ca pana acum, atat ea cat si iubitul ei, nu si-au dorit sa stie sexul bebelusului.