Emily Burghelea, la un pas de moarte după ce a făcut accident cu mașina: „E o minune că sunt în viață!”

Autor: Andrei Costanda
Actualizat: 02 iul 2024, 11:50

Emily Burghelea și-a îngrijorat fanii după ce s-a postat desfigurată pe rețelele sociale

Sursa: Instagram / Emily Burghelea

Influencerița Emily Burghelea a trecut printr-un accident cumplit, iar imaginile șocante postate pe Instagram i-au alarmat pe fani.

Emily Burghelea, o influenceriță bine-cunoscută în România, a îngrozit întreaga sa comunitate online după ce a postat pe Instagram imagini și detalii cutremurătoare despre un accident grav în care a fost implicată.

Emily Burghelea a fost implicată într-un grav accident rutier

În fotografiile distribuite, vedeta apare desfigurată, cu fața umflată și plină de vânătăi, declanșând panică și îngrijorare printre urmăritorii ei.

Într-o postare pe Instagram, Emily a explicat că a supraviețuit unui accident teribil, descriindu-l ca pe un coșmar din care nu își poate reveni. Ea a relatat că a fost implicată într-o coliziune frontală cu un TIR în timp ce se afla într-un taxi, la doar cinci minute de aeroportul din Mauritius.

„Vreau să cred că e doar un coșmar. E miracol că am rămas în viață”, a scris Emily.

Într-un videoclip postat pe aceeași platformă, ea a surprins momentul impactului și a descris groaza trăită în acele clipe.

Accidentul a avut loc pe un drum neiluminat, în ultima curbă înainte de aeroport. Din cauza farurilor puternice ale vehiculelor din sens opus, taxiul în care se afla Emily a lovit un TIR parcat pe mijlocul străzii cu o viteză de 80 km/h. În mașină se aflau doar Emily și nașa ei, care se îndreptau spre aeroport unde întreaga familie le aștepta.

Citește și: Felicitări! Larisa Groza, fosta concurentă de la Casa iubirii, a anunțat sexul copilului

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Alexandra se sărută cu Gagea, dar plânge pentru Patrick! Aflați cum va reacționa Gagea și ce se va întâmpla în Casa iubirii, marți, 2 iulie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Influencerița este în stare de șoc

Emily a descris momentele de după impact cu detalii terifiante. Din cauza forței impactului, nașa ei a fost aruncată peste ea, strivind-o de geamul mașinii. Emily și-a revenit pe parbrizul mașinii, dar nașa ei era inconștientă. Influencerița a relatat senzația de moleșeală și dorința de a se întinde pe câmp, dar a fost trezită la realitate de gândul de a-și salva nașa.

În starea de confuzie, nașa ei delira și striga „Where is my son?”, ceea ce a adăugat un nivel suplimentar de groază pentru Emily. Cu toate acestea, influencerița a reușit să se mobilizeze, rugându-se și încercând să-și salveze nașa. Ea a descris acest moment ca pe un semn divin care a ghidat-o prin tragedie.

Emily a menționat că moartea le-a făcut cu mâna, iar amintirea fiecărui moment o doboară.

„Tremur când îmi aduc aminte. Pasii noștri pe lângă moarte nu s-au oprit aici, am fost ghidate de Dumnezeu și lucrurile au luat o întorsătură la care nimeni nu s-ar fi așteptat”, a adăugat ea.

Urmăriți incidentul în materialul video de mai jos:

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?