Eminem, speriat de ce ar putea dezvalui Mariah Carey despre el! E legat de performantele lui din pat!

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 30 iul 2020, 11:42

Eminem, speriat de ce ar putea dezvalui Mariah Carey Eminem este ingrijorat de ce ar putea dezvalui Mariah Carey despre el.

Eminem, speriat de ce ar putea dezvalui Mariah Carey  O sursa a declarat pentru US Weekly ca Eminem (47 de ani) "stie ca Mariah va avea o atitudine negativa in ceea ce-l priveste" si ca "se asteapta la un atac".

Eminem, speriat de ce ar putea dezvalui Mariah Carey "Calcaiul lui Ahile in cazul lui Eminem a fost mereu Mariah Carey", a sustinut sursa respectiva, fiindca au avut "o relatie foarte toxica".

Eminem, speriat de ce ar putea dezvalui Mariah Carey Mariah Carey se pregateste sa publice o carte de memorii, in care este de asteptat sa ofere detalii si despre relatia ei cu rapperul Eminem, pe numele lui real Marshall Mathers. Eminem si Mariah Carey au avut mai multe dispute dupa despartire, inclusiv mediatizate. 

Eminem, speriat de ce ar putea dezvalui Mariah Carey Eminem a atacat-o dur pe Mariah Carey in doua piese de pe albumul "The Eminem Show" (2002), "Superman" si "When The Music Stops".

Eminem, speriat de ce ar putea dezvalui Mariah Carey

Eminem, speriat de ce ar putea dezvalui Mariah Carey  "Marshall este îngrijorat de ce va dezvălui Mariah legat de capacitățile sale din dormitor, că a fost un iubit slab sau egoist, iar asta pentru că Eminem a fost mereu nesigur în legătură cu performanțele sale", iar Mariah "știe asta", relatează profm.ro

Eminem, speriat de ce ar putea dezvalui Mariah Carey Într-un interviu cu Rolling Stone, în iulie 2002, el declara despre Mariah: „Pur și simplu nu-mi place de ea ca persoană”. „Nu vreau să spun nimic nepoliticos, pentru că o respect ca artistă, dar la nivel personal nu simt asta”.

Eminem, speriat de ce ar putea dezvalui Mariah Carey Eminem a mai spus că lecția pe care a învățat-o după experiența avută cu artista a fost  „Nu te lăsa înșelat de aparențe”.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Eminem, speriat de ce ar putea dezvalui Mariah Carey Eminem a lansat la începutul acestui an albumul de studio Music to be Murdered By.

Citeste si: Cum arata fata lui Eminem, la 21 de ani! Fetita de 4 ani despre care canta tatal ei s-a transformat intr-o femeie superba! FOTO

Citeste si: Cu cati barbati s-a culcat Mariah Carey? "Sunt un fel de puritana in comparatie cu..."

Citeste si: SOC! Ce propunere i-a facut Mariah Carey unui jurnalist

 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.