Emir din "Dragoste infinita", CAMPION la schimbari de look! Niciun actor nu a avut atat de multe TRANSFORMARI fizice ca celebrul KAAN URGANCIGLU! Cu siguranta, in aceste imagini, nu ti-ai fi dat seama ca este vorba despre EL

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 05 iun 2017, 14:02

Emir, antagonistul din serialul "Dragoste infinita" a avut atat de multe schimbari de look incat cu greu il poti recunoaste de-a lungul timpului.

Kaan Urgacioglu a devenit extrem de cunoscut odata cu serialul "Dragoste infinita", insa actorul a avut la activ numeroase proiecte de televiziune unde a fost nevoit sa isi schimbe infatisarea, mai exat frizura. Daca acum cativa ani, Kaan avea parul foarte lung si purta putina barba, a venit o perioada cand si-a ras parul si barba, fiind de nerecunoscut.

Citeste si: Frumoasa FAHRIYE EVCEN, viitoarea sotie a lui BURAK OZCIVIT (Kemal), surprinsa de paparazzi la prima proba pentru ROCHIA DE MIREASA, chiar de ziua sa de nastere! Iata ce mare designer ii va realiza tinuta pentru fericitul eveniment si ce alte daruri de suflet a primit actrita! VEZI un filmulet de senzatie!

In toate proiectele, Kaan a avut parte de schimbari de look pana de curand cand a hotarat sa ramana la infatisarea car el-a consacrat in "Dragoste infinita". Se pare ca acesta este look-ul lui preferat si mai mult, fanele il adora in aceasta ipostaza.