EMIR din "Dragoste infinita" si-a luat in serios rolul de tata al micutei DENIZ! Iata cum se joaca cei doi in culise si cum da in mintea copiilor sarmantul KAAN URGANCIOGLU!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 07 iul 2017, 16:34

Talentatul actor Kaan Urgancioglu este de-a dreptul topit dupa bebelusul minune Deniz.

In ciuda faptului ca pare a fi un barbat dur si foarte sobru, deoarece interpreteaza rolul personajului negativ Emir, Kaan Urgancioglu a fost captivat de micuta Arven si astepta cu nerabdare fiecare pauza din timpul filmarilor pentru  se juca cu frumoasa fetita.

Citeste si: Ce familie superba! HATICE SENDIL (ELIF din "ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL"), cel mai frumos TABLOU DE FAMILIE! Iata PRIMA FOTOGRAFIE alaturi de FIUL EI, CAN, care i-a adus implinirea casniciei sale cu BURAK SAGYASAR! Vezi cat de fericiti si mandri sunt cei doi parinti!

Citeste si: BURAK OZCIVIT (Kemal din "Dragoste infinita") s-a intors pe platourile de filmare "Fratele meu 2", mai in forma ca niciodata! Iata cat de bine arata si ce surprize le pregateste fanilor sai! VEZI in ce alt proiect artistic va fi implicat in aceasta toamna, alaturi de KEREM BURSIN!

Actorul a fost surprins in repetate randuri in compania micutei, jucandu-se impreuna, dand in mintea copiilor. Acesta o ia in brate, o ajuta sa faca primii pasi, incearca sa vorbeasca cu fetita, semn ca este topit de dragul ei.

In serial, Emir si-a luat angajamentul de a fi tata pentru Deniz desi stie ca este fiica rivalului lui. Si daca initial isi dorea doar sa o foloseasca sa se razbune pe Kemal, treptat a inceput sa o indrageasca enorm, ca si in viata reala. Iata un filmulet savuros:

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.