Emir, la un pas sa-si atinga scopul! El devine violent cu Nihan si incearca sa puna mana pe toti banii firmei! Vezi ce plan are, azi, in "Dragoste infinita", de la 20.00, la Kanal D

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 05 iul 2017, 11:04

In episodul difuzat in aceasta seara, la ora 20:00, din serialul “Dragoste infinita”, la Kanal D, telespectatorii vor fi martorii unor succesiuni de intamplari neasteptate ce vor schimba radical vietile protagonistilor.

Lucrurile iau o intorsatura grozava cand Kemal isi face aparitia la conac si da nas in nas cu rivalul sau. Prizoniera in camera sa si nestiind ce se intampla dincolo de usa dormitorului, Nihan isi face griji pentru barbatul pe care il iubeste…

Citeste si: BURAK OZCIVIT (Kemal din "Dragoste infinita"), asa cum doar FAHRIYE EVCEN il vede! Iata in ce IPOSTAZE SEXY a fost surprins carismaticul actor in vacanta de miere! VEZI imagini fabuloase!

Citeste si: ASU din "Dragoste infinita", VACANTA FABULOASA in AMERICA, dupa terminarea filmarilor pentru serialul-fenomen! Iata de cine este insotita frumoasa MELISA ASLI PAMUK si in ce locatii uluitoare au calatorit!

Citeste si: NESLIHAN ATAGUL (Nihan din "Dragoste infinita") si KADIR DOGULU, asa cum nu i-ai mai vazut niciodata! Fanii s-au topit cand au vazut aceste imagini! Iata cum s-au fotografiat cei doi!