Emir, pe cale sa devina tata

Editor: Alexandra Dragos Autor: M.A.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:15

Emir (Cagatay Ulusoy) de abia isi stapaneste furia cand aude ca profesorul Levent (Baris Kilik) o iubeste pe Feriha (Hazal Kaya) si se simte neputincios pentru ca nu isi poate trai viata, alaturi de sotia sa.

 

Emir, pe cale sa devina tata
Emir (Cagatay Ulusoy) de abia isi stapaneste furia cand aude ca profesorul Levent (Baris Kilik) o iubeste pe Feriha (Hazal Kaya) si se simte neputincios pentru ca nu isi poate trai viata, alaturi de sotia sa. Feriha ii cere lui Emir sa aiba incredere in ea si ii promite acestuia ca totul va fi asa cum si-au dorit.
Hande (Ceyda Ates) nu mai vrea sa ii vorbeasca lui Koray (Yusuf Akgun), dupa ce acesta s-a intors acasa la Gulsum (Pelin Ermis), sotia acestuia.
Ca si cand problemele pe care le are nu ar fi fost indeajuns pentru Emir, el primeste o vizita neasteptata de la Ruya, o fata alaturi de care tanarul a  petrecut o noapte, in perioada cat a stat despartit de Feriha. Ruya ii va da o veste lui Emir, care ii poate distruge acestuia viitorul.
Cansu (Sedef Sahin) afla ca Emir si Feriha formeaza un cuplu si vrea sa se razbune.
Ce veste teribila primeste Emir de la Ruya, si cum se razbuna Cansu pe Feriha si iubitul acesteia, aflati azi, de la ora 20:00, urmarind un nou episod, din serialul “Feriha”, la Kanal D.

Feriha ii cere lui Emir sa aiba incredere in ea si ii promite acestuia ca totul va fi asa cum si-au dorit.Hande (Ceyda Ates) nu mai vrea sa ii vorbeasca lui Koray (Yusuf Akgun), dupa ce acesta s-a intors acasa la Gulsum (Pelin Ermis), sotia acestuia. Ca

si cand problemele pe care le are nu ar fi fost indeajuns pentru Emir, el primeste o vizita neasteptata de la Ruya, o fata alaturi de care tanarul a  petrecut o noapte, in perioada cat a stat despartit de Feriha. Ruya ii va da o veste lui Emir, care ii poate distruge acestuia viitorul.

Cansu (Sedef Sahin) afla ca Emir si Feriha formeaza un cuplu si vrea sa se razbune.


Ce veste teribila primeste Emir de la Ruya, si cum se razbuna Cansu pe Feriha si iubitul acesteia, aflati azi, de la ora 20:00, urmarind un nou episod, din serialul “ Feriha ”, la Kanal D.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii