Emir si Asu pun la cale un nou plan diabolic pentru a distruge dragostea dintre Nihan si Kemal! Afla ce se va intampla cu marile rivalitati dintre protagonisti, in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 iun 2017, 18:04

Nihan si Kemal trec printr-o perioada foarte dificila si se lupta sa ramana impreuna, in ciuda tuturor evenimentelor neplacute prin care au trecut.

Comisarul Mercan este pe urmele fratilor Kozcuoglu. Lui Asu nu ii pica deloc bine cand comisarul o avertizeaza ca Gurcan, daca isi va reveni din coma, ii va oferi dovada care o poate incarcera pe ea, mezina familiei Kozcuoglu.

Citeste si: Viitoarea mireasa, FAHRIYE EVCEN, regina balului! Iata ce tinute elegante au purtat domnisoarele de onoare si ce aparitie uluitoare a avut actrita Asli Enver la "petrecerea de Henna" a prietenei sale! VEZI un filmulet de senzatie!









 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.