EMIR si GALIP din "Dragoste infinita", vacanta "in familie"! KAAN URGANCIOGLU si BURAK SERGEN sunt buni prieteni in viata reala si au ales aceeasi destinatie de vacanta dupa incheierea filmarilor! Iata cum si-au petrecut cei doi actori concediul si unde a

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 25 iul 2017, 14:21

Kaan Urgancioglu si Burak Sergen au construit cea mai frumoasa relatie de prietenie in timpul filmarilor.

Citeste si: CEMRE din "BAHAR: VIATA FURATA", una dintre cele mai frumoase si talentate actrite din Turcia! Iata cum a ajuns celebra CEYDA ATES si in ce productii de succes ati mai vazut-o! VEZI imagini fabuloase!

Desi in cadrul serialului, Kaan Urgancioglu si Burak Sergen nu au avut o relatie tata-fiu normala si, conform scenariului au fost nevoiti sa se confrunte de multe ori din cauza caracterelor lor puternice, in viata reala cei doi actori au reusit sa cladeasca cea mai frumoasa relatie de

prietenie.

Kaan Urgancioglu a avut multe de invatat de la experimentatul lui coleg, Burak Sergen, pe care il considera un idol si un etalon in domeniul actoriei.

Dupa incheierea filmarilor pentru "Dragoste infinita", cei doi prieteni au decis sa plece impreuna intr-o binemeritata vacanta, pentru a se relaxa dupa o munca asidua.

La inceputul lunii iulie, Kaan Urgancioglu si Burak Sergen au ales Bodrum ca destinatie de vacanta si au plecat alaturi de partenerele lor si de cativa prieteni comuni.

Cei doi actori au fost surprinsi de paparazzi la o terasa, din statiunea Yalikavak Magi Beach, in Bodrum, unde se relaxau. Kaan Urgancioglu era insotit de iubita sa Zeynep Oymak, iar Burak Sergen era alaturi de sotia si de fiul lui.