Emir vrea să îi spună lui Yildiz că soțul ei o înșală cu Cansu. Vezi online live episodul 101 al serialului “Prețul Fericirii”, începând cu ora 20:00

Author: Cristina Mocanu

Un nou episod al serialului turcesc „ Prețul Fericirii” este difuzat la Kanal D vineri, 12 mai 2023. 

Sursa: Captură KANAL D

Un nou episod al serialului turcesc „ Prețul Fericirii” este difuzat la Kanal D vineri, 12 mai 2023. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Episodul 101 al serialului “Prețul Fericirii” va fi difuzat vineri,12 mai 2023, pe Kanal D. Serialul urmează să fie difuzat de miercuri până sâmbătă de la ora 20:00.

Emir merge să îi spună lui Yildiz că soțul ei o înșală, iar Cagatay își mută sediul companiei în firma lui Hasan Al.

Ce se întâmplă în noul episod al serialului “Prețul Fericirii”?

Emir merge să îi spună lui Yildiz că soțul ei o înșală cu Cansu, dar când ajunge acolo se răzgândește. Mai târziu, el și Caner vorbesc cu Cagatay, iar el le povestește de noaptea petrecută cu ea despre care nu își amintește nimic fiindcă era băut. Obișnuiți cu intrigile, Emir și Caner își dau seama imediat că Cansu l-a mințit.

Citește și: Șahika profită din plin de statutul de femeie căsătorită. Vezi online live episodul 100 al serialului “Prețul Fericirii”, începând cu ora 20:00

Cagatay și-a mutat sediul companiei în firma lui Hasan Ali. Când Yildiz îl vizitează, Ender îi invită pe amândoi și pe Feride la cină acasă la ea. 

Şahika vrea să meargă la cină cu Hasan Ali. El cedează la insistențele ei, iar când ajung acolo, ea spune tuturor că vor să aibă un copil.

Asuman și Feride se înțeleg în sfârșit asupra unui lucru.

Amândouă nu o plac pe Cansu și se tem că le va distruge căsnicia lui Cagatay și Yildiz.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Seara, atunci când Şahika este singură acasă, Mahmut se duce și o atacă. Atunci când realizează că Mahmut va face ce i-a cerut, Hasan Ali pornește în grabă spre casă, să îl oprească.

Cagatay împreună cu Emir și Caner pun la cale un plan pentru a afla dacă Cansu a mințit. 

Pentru a afla ce se întâmplă cu personajele tale preferate, urmărește în această seară, de la ora 20:00, serialul tău preferat “Prețul Fericirii”.

Citește și: Hasan Ali are un șoc când află că Şahika trăiește. Vezi online live episodul 99 al serialului “Prețul Fericirii”, începând cu ora 20:00

Urmărește Video Online subtitrat serialul “Prețul Fericirii” pe Kanal D

Lupta acerbă pentru reușită, alegerile complicate pe care membrii familiei Argun au fost nevoiți să le facă, dar și poveștile de iubire vor menține suspansul în fiecare moment din îndrăgita producție turcească.

Fanii serialului „Prețul fericirii” vor putea afla cum tânăra și înverșunata Yildiz (Eda Ece), va avea parte de surprize uriașe de-a lungul serialului și cum încearcă aceasta să treacă peste ele cu calm și tact.

Serialul “Prețul Fericirii” poate fi urmări de miercuri până sâmbătă de la ora 20:00 pe Kanal D.

Serialul este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând  https://www.kanald.ro/live.html .    

 

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.