Emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai și Gică Popescu este transmisă în această seară, de la ora 23:00

Author: Luiza Stama
Actualizat: 20 oct 2020, 11:39

Fostul mare fotbalist, Gica Popescu, face marturisiri inedite la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, marti, 20 octombrie, de la ora 23:00!

După ce, în primele două ediții ale emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai” publicul larg a avut ocazia să afle răspunsurile invitaților Elena Udrea și Viorica Dancilă, personalități puternice în politica românească, iată că în ediția de astazi a emisiunii, telespectatorii vor afla răspunsurile lui Gică Popescu, un simbol național al sportului românesc.

Intrebarile jurnalistei Denise Rifai vor fi dintre cele mai interesante, iar telespectatorii vor avea ocazia sa afle lucruri din viata personala, dar si cea profesionala a marelui fost fotbalist.

Gica Popescu raspunde la 40 de intrebari

Cel mai mare regret din cariera fostului fotbalist, perioada de detenție, dar și dacă faima de care s-a bucurat a fost un privilegiu sau o piedică, acesta sunt doar câteva dintre subiectele ce vor fi tratate în ediția de marți a emisiunii “ 40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Citeste si: CV și date biografice Gică Popescu. La ce echipe a jucat și ce trofee a câștigat

" Ce v-a lipsit ca sa fiti mai bun decat Gica Hagi? Cu cat va plateste patronul Hagi? Ati fost vanat de femei pentru faima si averea dumneavoastra? Ce ati gandit in prima noapte de inchisoare? Ce i-ati spus tatalui dumneavoastra la mormant? Ati facut inchisoare nevinovat?", sunt doar cateva dintre intrebarile la care veti avea ocazia sa aflati raspunsurile, in aceasta seara, la Kanal D, incepand cu ora 23:00.

Gica Popescu va fi fata in fata cu Denise Rifai, intr-o editie extraordinara, "40 de intrebari".

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Despre emisiunea "40 de intrebari cu Denise Rifai"

Emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, un format internațional de succes, aduce în fața telespectatorilor, în fiecare marți seară, ediție de ediție, personalități marcante din diverse domenii de activitate.

Fiecărui invitat i se vor adresa 40 de întrebări, având la dispoziție 2 minute pentru fiecare răspuns, timp în care acesta poate lămuri publicul cu privire la aspecte dintre cele mai diverse și complexe ale parcursului profesional, dar și personal al acestuia.

Emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” poate fi urmărită în fiecare marți, de la ora 23:00, la Kanal D!

Citeste si: Viorica Dancila nu a refuzat nicio intrebare din cele adresate aseara in cadrul emisiunii „40 de intrebari cu Denise Rifai”

Citeste si: Elena Udrea a spus tot adevărul! A fost sau nu iubita președintelui Traian Băsescu?

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.