Emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai și Viorica Dăncilă este în această seară, de la ora 23:00

Author: Luiza Stama
Actualizat: 01 feb 2021, 14:55

Denise Rifai o are astazi ca invitata pe Viorica Dancila, in emisiunea 40 de intrebari. Ati meritat functia de premier? Aveti interventii estetice? Vezi ce raspunde invitata, astazi, de la ora 23:00, pe Kanal D.

Viorica Dancila vine astazi, in fata dumneavoastra si va raspunde unui sir de 40 de intrebari la care multi au asteptat raspunsul.

40 de intrebari cu Denise Rifai

“40 de intrebari cu Denise Rifai” este surpriza toamnei la Kanal D! Emisiunea, realizata dupa un format international de succes, va aduce, in curand, in fata telespectatorilor personalitati marcante din diferite domenii de activitate.

40 de intrebari adresate unui invitat, doua minute pentru a raspunde la fiecare dintre acestea,  intr-o intalnire revelatoare cu un jurnalist experimentat: Denise Rifai. Celebri, controversati, iubiti, poate la un moment dat criticati, inspirationali pentru milioane de oameni, invitatii de la “40 de intrebari cu Denise Rifai” vor fi, astfel, fata in fata cu telespectatorii, intr-un exercitiu memorabil de sinceritate.

Sportivi, politicieni, cantareti, medici, oameni de televiziune, actori vor ajunge sub tirul intrebarilor jurnalistei, iar publicul va avea astfel ocazia sa afle lucruri nespuse pana acum, sa descopere noi fatete ale celebritatilor invitate in emisiune

si sa isi faca o imagine cat mai complexa si aproape de adevar asupra acestora.

Marti, 13 octombrie, Viorica Dancila

Citeste si: Cum arata Viorica Dancila in tinerete! "Am fost mereu un om normal!" Iata cum arata fostul premier pe vremea cand avea doar 29 de ani!

Marti, 13 octombrie, de la ora 23:00, la Kanal D, veti avea ocazia sa aflati ce raspunsuri da Viorica Dancila la cele 40 de intrebari pregatite de jurnalista Denise Rifai.

" Ati meritat functia de premier?, De ce faceati atatea gafe?, Aveti interventii estetice?, Care este cea mai scumpa brosa pe care o aveti?, I-ati gasit loc de munca fiului?, V-a jignit vreodata Liviu Dragnea?, Sunteti ipocrita?" sunt doar cateva dintre intrebarile la care Viorica Dancila va raspunde, in aceasta seara, de la ora 23:00, pe Kanal D.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

V-am promis o toamna altfel. Va invit marti, de la ora 23:00, sa urmariti <40 de intrebari cu Denise Rifai>, la Kanal D, sa aflam impreuna raspunsurile, reactiile Vioricai Dancila la acele teme care ne-au preocupat pe multi dintre noi”, a declarat Denise Rifai.

Citeste si: Cine este fiul Vioricai Dancila si cum s-a hotarat sa il adopte! Cu ce se ocupa Victor Dancila in prezent

Citeste si: Ce scrie, de fapt, în declarațiile de avere și de interese ale Vioricăi Dăncilă?

Citeste si: Viorica Dancila cauta serviciu. Cine se ofera sa ii dea un loc de munca fostului premier