Emisiunea “Asta-i Romania”, distinctie importanta din partea Juriului la SIMFEST , Festivalul International al Televiziunilor si Producatorilor Independenti 2019

Autor: D.I.
Actualizat: 17 nov 2020, 07:55

Emisiunea “Asta-i Romania”, difuzata in fiecare duminica, de la ora 17:30, la Kanal D, si-a adaugat in palmares inca un premiu important, in cadrul Galei Festivalului International al Televiziunilor si Producatorilor Independenti SIMFEST 2019.

Reportajul “Orfelinatul groazei de la Cighid”, prezentat in cadrul emisiunii “Asta-i Romania” a fost apreciat de juriu, anchetei jurnalistilor oferindu-i-se un premiu special  la categoria film-documentar.

Ancheta documentata si realizata de reporterul “Asta-i Romania” Teodora Suth a scos la lumina ororile de la orfelinatul groazei din Cighid si povestile de viata ale supravietuitorilor acelui lagar al copiilor condamnati la moarte in ultimii ani ai comunismului.

Festivalul Internațional al televiziunilor și producătorilor independenți- SIMFEST se desfășoară în fiecare an la Târgu Mureș în ultima săptămână din luna august. Timp de 7 zile, televiziuni, studiouri de producție și producători independenți își prezintă cele mai bune filme, documentare și reportaje în cadrul unui concurs internațional. În ultimii 16 ani, sute de profesioniști și companii de pe toate continentele au onorat cu prezența lor Festivalul SIMFEST și au fost răsplătiți cu premii care au devenit, cu timpul, etaloane ale celor mai inalte standarde în industria media.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

SIMFEST este și un centru de excelență în materie de training profesional. În fiecare zi a festivalului, participanții și invitații au parte de traininguri, workshop-uri și conferințe susținute de nume de prim rang din media, web, it, industria cinematografică și business-management.

Este un prilej pentru acumularea de noi cunoștințe, networking și chiar oportunități de carieră. Lista oamenilor de succes care au făcut primul pas în lumea multimedia internațională în cadrul SIMFEST în ultimii 15 ani a depășit câteva sute de nume.

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.