Emisiunea “Casa iubirii” își menține supremația în audiențe. Kanal D, pe primul loc în topul televiziunilor cu reality show-ul prezentat de Andreea Mantea

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 06 feb 2024, 11:59

Ediția de luni a emisiunii "Casa iubirii" a înregistrat audiențe impresionante!

Ediția de luni a emisiunii "Casa iubirii", prezentată de Andreea Mantea, la Kanal D, a înregistrat audiențe impresionante, consolidând poziția postului TV ca lider în peisajul media. Cifrele spectaculoase obținute în ediția de ieri demonstrează impactul show-ului asupra telespectatorilor, pe toate categoriile de public monitorizate.

Citește și: Daniela de la Casa Iubirii, prima reacție după eliminare: „Așa ceva nu e normal” Ce a postat fosta concurentă pe rețelele sociale

Emisiunea “Casa iubirii” își menține supremația în audiențe

 Cu prima parte a emisiunii, difuzată în intervalul orar 10:00 – 12:00, Kanal D a fost lider absolut de audiență, înregistrând 3,1% rating si 18,1% cotă de piață, pe targetul Național, 2,6% rating si 16,4% cotă de piață, pe targetul All Urban, si 1,9% rating si 18,2% cotă de piață, pe targetul Comercial (21-54 Nat ABCD). Emisiunea a atras în fața micilor ecrane o medie de peste o jumătate de milion (543.000)

de telespectatori din întreaga țară în fiecare minut al difuzării.

Partea a doua a emisiunii, difuzată în intervalul orar 16:30 – 19:00, a adunat in fața micilor ecrane o medie de peste 800.000 (822.000) de fani din întreaga țară, stația plasându-se pe locul doi în top, atât pe targetul Național, cât și pe cel All Urban, cu 4,0% rating si 13,4% cotă de piață, în rândul publicului din întreaga țară, și 4,7% rating si 14,7% cotă de piață, în rândul publicului de la orașe.

Minutul de aur, înregistrat la 18:50, a adunat în fața micilor ecrane peste un milion (1.013.000) de fani ai emisiunii.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Citește și: Marius este noul concurent care a pășit în „Casa iubirii”! Cine sunt fetele pentru care a intrat în competiție: „Îmi place să cuceresc”

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.