Emisiunea de calatorii ”ROventura”, de la Kanal D, pe primul loc în preferințele publicului!

Author: Marina Ionescu
Actualizat: 18 sep 2023, 14:49

George Mihai și Andreea Străvoiu

Kanal D a ajuns  pe primul loc în preferințele românilor cu emisiunea ”ROventura”.

Sâmbătă, 16 septembrie, emisiunea de călătorii ”ROventura”  a poziționat Kanal D pe primul loc în preferințele românilor, în rândul publicului comercial și la nivelul întregii țări, conform datelor furnizate de Kantar Media România.

Citește și: Sâmbătă, de la ora 15:00, în ”ROventura”, Maramureș, ținut de poveste

”ROventura” a poziționat Kanal D pe primul loc în preferințele publicului!

Astfel, în intervalul orar 14:45 – 16:00, ediția de sâmbătă, 16 septembrie, a emisiunii “ROventura” a poziționat stația TV Kanal D pe primul loc în topul televiziunilor din România, acumulând 2,3% rating și

17,6% cotă de piață, pe targetul comercial (21-54 Național ABCD), și 2,7% rating și 14,4% cotă de piață, în rândul publicului din întreaga țară (target Național).

Citește și: Explorați Tinutul Pădurenilor cu gazdele emisiunii "ROventura", sâmbătă, la Kanal D!

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

O medie de 462.000 de telespectatori au urmărit ieri Kanal D în intervalul sus menționat, minutul de aur fiind înregistrat la 14:45, când 769.000

de fani ai emisiunii urmăreau materialele inedite prezentate în emisiunea ”ROventura”.

  Emisiunea de călătorii “ROventura”, prezentată de George Mihai  și Andreea Străvoiu,  poate fi urmărit ă  în fiecare sâmbătă de la ora 15:00, numai la Kanal D!

Citește și: George Mihai, prezentatorul "ROventura", vacanță de vis în insulele grecești! "Avem deja o tradiție să dăm o fugă în Grecia măcar o săptămână"

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?