Emisiunea fenomen “Jocul cuvintelor cu Dan Negru” revine cu un nou sezon, din 20 mai, la Kanal D

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 14 mai 2024, 22:55

Celebrul quiz show le va aduce experiențe de neratat telespectatorilor, în fiecare luni și marți seară, de la 23:00

Un nou sezon al celui mai antrenant quiz show din România, “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, va putea fi urmărit, din 20 mai, în fiecare luni și marți, de la 23:00, la Kanal D! Amatorii de quiz-uri și jocuri ale minții vor putea intra din nou în atmosfera intensă a emisiunii care a cucerit publicul încă de la lansare prin simplitate și dinamism și a plasat constant Kanal D în topul audiențelor.

Emisiunea fenomen “Jocul cuvintelor cu Dan Negru” revine cu un nou sezon, din 20 mai, la Kanal D

Cu fiecare ediție, „Jocul cuvintelor cu Dan Negru” captivează publicul de toate vârstele, oferind o experiență de neuitat atât concurenților, cât și celor care urmăresc emisiunea din confortul propriilor case.

“<Jocul cuvintelor> arat ă că și publicul de televiziune e într-o continuă schimbare.

Si schimbarea e în bine. Pentru cei mulți care urmăresc concursul de mai bine de doi ani, am un cuvânt din 9 litere: Mulțumesc
!”, spune Dan Negu.

Citește și: Dan Negru, imagini spectaculoase din locul Cinei cea de Taină! Joia Mare vine cu o lecție foarte importantă pentru creștini

Un format ușor de înțeles și captivant, ce pune la încercare cunoștințele de vocabular, „Jocul cuvintelor cu Dan Negru” aduce în prim-plan frumusețea și bogăția limbiii române și capacitatea de a face conexiuni rapide și corecte.

În fiecare ediție a emisiunii de la Kanal D sunt prezenți cinci concurenți curajoși, pregătiți să-și pună la încercare cunoștințele, de dragul provocărilor dar și pentru importante premii în bani. Cu Dan Negru la pupitrul emisiunii, atmosfera este întotdeauna plină de suspans şi fiecare moment devine o aventură în lumea fascinantă a cuvintelor.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Dan Negru spune “nu” temelor pentru acasă: „Menirea școlii e să formeze oameni”. Ce crede vedeta Kanal D despre școala românească

„Jocul cuvintelor cu Dan Negru” nu este doar un simplu concurs, ci o veritabilă gimnastică a minții, pentru întreaga familie. Nu pierdeți, din 20 mai, gimnastica minții pentru toată familia, în fiecare luni și marți, de la 23:00, la Kanal D!