Emisiunea “Gaseste-mi familia”, prezentata de Raluca Moianu, a debutat in forta la Kanal D

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 09:10

Ieri, 27 octombrie, primul episod din reality-ul “Gaseste-mi familia” a inregistrat un rating de 3,7 % si 8,5% share, pe segmentul All Urban, conform GFK Romania. Kanal D s-a plasat astfel pe locul trei in preferintele telespectatorilor, dupa Pro TV si Antena 1, in intervalul orar 21.00 – 22.30.

Aceste cifre demonstreaza nevoia publicului pentru emisiuni de calitate, care aduc in prim-plan valorile familiei si emotia autentica a legaturilor dintre oameni. Reality-ul “ Gaseste-mi familia ” isi propune sa faca posibile intalniri extraordinare dintre persoane de acelasi sange care nu s-au vazut de foarte multi ani sau care nici macar nu au apucat sa se cunoasca vreodata. 

Gazda acestei emisiuni este Raluca Moianu, un amfitrion sensibil care reuseste sa intre cu usurinta in sufletele oamenilor si, totodata, sa gestioneze emotiile coplesitoare, inerente unui asemenea format. 
Impreuna cu Eduard Petru, vedeta Kanal D, Raluca Moianu strabate tara si lumea intr-un periplu al cautarilor aproape imposibile.

Nu ratati, in fiecare joi, de la ora 21.00, numai la Kanal D, “Gaseste-mi familia”, o emisiune care reuneste destine.

Participa AICI la CONCURS!


 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.