Emisiunea “Te vreau langa mine”, prezentata de Bianca Dragusanu, a clasat joi postul KANAL D primul loc, pe toate categoriile de public din Romania

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 17 nov 2017, 11:39

Kanal D isi continua zi de zi ascensiunea in audiente, cu productiile difuzate pe intreaga durata a zilei, acestea fiind urmarite de sute de mii de fani in fiecare minut.

Dragostea nu face exceptie, romanii fiind din ce in ce mai dornici de povestile de iubire care se infiripa in show-ul “Te vreau langa mine”. Astfel, emisiunea prezentata ieri de Bianca Dragusanu a pozitionat Kanal D pe primul loc in topul televiziunilor din Romania, pe toate segmentele de public monitorizate, conform datelor furnizate de Kantar Media.

Joi, 16 noiembrie, pe durata a doua ore, Kanal D a fost lider absolut de audienta, adunand in fata micilor ecrane, in minutul de maxima audienta (13:48), aproape un milion (912.000)

de fani ai emisiunii.

Ieri, in intervalul 13:00 – 15:00, Kanal D a inregistrat 4,0% rating si 20,9% cota de piata, pe targetul National, 2,9% rating si 16,3% cota de piata, pe targetul All Urban, si 2,1% rating si 18,4% cota de piata, pe targetul Comercial. 

Target National

Target Comercial

Target All Urban 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.