Emisiuni și vedete Kanal D, premiate aseară la Gala Performanței și Excelenței!

Autor: Diana Tilă

Vedetele Kanal D au fost în centrul atenției la Gala Performanței și Excelenței, un eveniment de prestigiu dedicat celebrării personalităților cu rezultate remarcabile în diverse domenii.

Evenimentul, devenit o tradiție, a avut loc aseară, unde celebrități din întreaga țară au pășit pe covorul roșu. În aplauzele publicului, echipa Kanal D a strălucit din nou, primind recunoașterea pentru excelența adusă pe micile ecrane.

Citește și: Știrile Kanal D, primul loc în clasamentul audiențelor

Emisiuni și vedete Kanal D, premiate aseară la Gala Performanței și Excelenței!

Ilinca Vandici și Teo Trandafir, prezentatoarele îndrăgitei emisiuni „Follow us!”, difuzată zilnic de luni până vineri, de la 08:00, au primit premiul pentru „Cel mai carismatic duo feminin”. Ilinca Vandici a urcat pe scenă pentru a ridica distincția în numele echipei. Cele două vedete încântă publicul zi de zi cu dialoguri captivante, umor și discuții pe teme de actualitate, abordând subiecte care preocupă telespectatorii din întreaga țară.

“Suntem foarte fericite si cred ca acum a fost momentul cand sa se intample. Eu am construit, pe o parte, Teo a construit, pe de alta parte, iar in momentul in care ne-am intalnit am inceput sa construim impreuna ”, a spus Ilinca Vandici.

De asemenea, Ilinca Vandici a primit o distincție specială pentru proiectul său personal, podcastul „#Te ascult”, care explorează profunzimea emoțiilor, minții și căutarea echilibrului interior, aducând interviuri de suflet cu invitați relevanți.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Ce categorie de femei va beneficia de un al 13-lea venit? Unele vor beneficia și de prime de Crăciun!

Știrile Kanal D au fost premiate cu Distincția de excelență pentru abordare editorială și originalitate, un premiu care confirmă calitatea și relevanța informațiilor oferite zilnic telespectatorilor.

Cristina Dorobanțu, prezentatoarea jurnalului informativ de prânz, difuzat de luni până vineri, de la 12:00, a ridicat premiul în numele echipei. Cu interviuri exclusive, știri de impact și subiecte de interes pentru publicul larg, jurnalul de prânz a devenit unul dintre cele mai apreciate produse media din România.

“Ma simt onorata sa ridic acest premiu in numele echipei mele. Le multumesc colegilor mei alaturi de care oferim in fiecare zi publicului informatii relevante si utile.

Le multumesc celor care zi de zi se afla in fata micului ecran, lor le datoram si cifrele uriase care asaza Stirile Kanal D de la ora 12:00, constant, pe primul loc in topul audientelor. Pentru mine este un vis implinit faptul ca ma aflu la pupitrul Stirilor Kanal D, un produs media care face in fiecare zi performanta  ”, a spus Cristina Dorobantu.

Citește și: Schimbare la pupitrul Ştirilor Kanal D de weekend: Cosmin Cernat va prezenta buletinele de ştiri de la 12:00 şi 18:00

Un moment emoționant al serii a fost recunoașterea carierei de excepție a lui Cosmin Cernat, care a primit Distincția de Excelență pentru întreaga activitate în media. Cu o carieră vastă în televiziune, inclusiv ca prezentator al Știrilor de weekend Kanal D și comentator sportiv, Cosmin Cernat rămâne unul dintre cei mai apreciați și credibili oameni de media din România.