Poveşti captivante, situaţii complexe, întâmplări emoţionante, decizii dificile, divertisment şi nu în ultimul rând, romantism! Indiferent ce anume aţi cauta, cu siguranţă veţi găsi aici!

“ Am băiat de-nsurătoare” este un reality show care urmăreşte încercările prin care trebuie să treacă familiile unor tineri, în căutarea unor partenere potrivite pentru aceştia.

În fiecare caz abordat, cei dragi, apropiaţii joacă un rol semnificativ în găsirea perechii ideale, fiecare membru implicându-se în mod direct în selectarea, cunoaşterea şi testarea potenţialelor partenere.

Pe scurt: membrii familiei unui tânăr încearcă să-i găsească acestuia perechea. În sensul acesta, ei organizează o preselecţie, în urma căreia îi recomandă tânărului un anumit număr de fete. Băiatul alege o parte dintre fetele recomandate de familie, cu care se va întâlni pe rând în fiecare zi, timp de câteva zile, alături de membrii familiei. Aceştia vor încerca să le cunoască mai bine, adresându-le întrebări capcană sau pregătindu-le tot felul de teste dificile. Ultima zi, cea de sâmbătă este puţin mai diferită de celelalte deoarece, este seara deznodământului: a deciziilor dificile! Întreaga familie trebuie să cadă de acord şi să aleagă o singură fată, care i-a convins pe toţi că este cea mai potrivită pentru a merge mai departe, la braţul băiatului. În cazul în care aceştia nu pot cădea de acord, căutările se mai pot prelungi o săptămână.

Gazda emisiunii, Mirela Boureanu Vaida, vă dă întâlnire zilnic, începând de pe 28 iunie, de luni până vineri, de la orele 19:45 şi sâmbăta de la orele 20:30, pentru a urmări aventurile celor care au băiat de-nsurătoare! 

Pentru înscrieri, trimiteţi o scrisoare de intenţie însoţită de datele personale la adresa: [email protected] sau apelând numărul de telefon 0733.400.400.