Eva Pavel prezintă soluții și tehnologii inovatoare, interviuri cu renumiți medici din străinătate, răspunsuri la cele mai importante întrebări ce au legătură cu domeniul vast al medicinei.

Din perspectiva exprientei de consilier medical, Eva Pavel le prezintă telespectatorilor soluții și tehnologii inovatoare pentru problemele lor de sănătate, discută cu specialiști din străinătate și oferă acele informații care pot ajuta în situații specifice, prin abordări medicale diferite și cu ajutorul celor mai evoluate tehnologii în domeniu.

Toți cei interesați de tot ceea ce înseamnă informație medicală de actualitate pot urmări la “Apel la consilier” interviuri cu renumiți medici din străinătate, pot află răspunsuri la cele mai importante întrebări ce au legătură cu domeniul atât de vast al medicinei.

Eva Pavel este aşadar ghidul celor care isi doresc sa apeleze la servicii medicale de calitate, punand la dispoziţia doritorilor o paleta larga de opţiuni, însoţite de recomandările extrem de utile ale medicilor specialişti invitaţi in emisiune.