Sunt celebri, sunt frumosi si iubiti de toti romanii care i-au ascultat cel putin o data in viata. Sunt Viorica si Ionita de la Clejani, o familie pe care faima nu a schimbat-o si care acum ca si la inceput sunt tonici, plini de umor si de energie.
Kanal D va invita in fiecare vineri, de la ora 21:00, sa pasiti in viata celor mai cunoscuti artisti ai muzicii lautaresti, sa decoperiti viata lor dincolo de reflectoarele scenei si sa ii urmariti ce fac ei zi de zi.

Viorica si Ionita de la Clejani au intrat adesea in casele noastre prin muzica lor, ne-au facut sa dansam la petreceri si nunti, sa radem cu pofta la povestile lor. Indragiti de romani, admirati si premiati de straini la cele mai de succes festivaluri, Clejanii canta in continuare din dragoste, din iubire pentru public si pentru familie. Si cum muzica si talentul se transmit de la o generatie la alta, in casa familiei de la Clejani, Marguerita si Fulgi sunt gata sa calce pe urmele parintilor.

Kanal D va prezinta un reality-show sincer, incintant, plin de surprize si muzica pentru toate sufletele. Viorica si Ionita de la Clejani sunt gata sa va primeasca cu bratele deschise in “bordeiasul” lor, sa va incante si sa va bucure, sa va marturiseasca bune si rele, sa va arate ce pana acum doar v-ati imaginat despre ei.

De la foc la stroboscop, de la nunti pe cele mai mari scene ale lumii, de la mama la fiica,de la tata la fiu…Clejanii sunt o lectie vie de succes, o familie care iubeste cu patima, care traieste fiecare zi la intensitate maxima, fara ocolisuri.

Ionita de la Clejani : “Nu o sa va plictisiti niciun minut!”
“Veti avea parte numai de ritm, culoare si extaz. Veti avea ocazia sa vedeti ce inseamna Clejanii dincolo de scena. Si va garantez ca nu o sa va plictisiti niciun minut!”, a declarat Ionita de Clejani despre reality-show-ul “Clejanii”.

“Sunt mandra de copiii mei si de tot ceea ce am realizat pana la varsta de 39 de ani!”, ne-a asigurat Viorica de la Clejani, convinsa ca cei doi copii ai sai, Marguerita si Fulgi, vor face deliciul telespectatorilor Kanal D.

In fiecare vineri, de la ora 21:00 la Kanal D va prezinta “Clejanii”, un reality-show sincer, dinamic, plin de situatii amuzante, culoare si muzica lautareasca.