In secolul vitezei, oamenii simt nevoia sa apeleze la solutii eficiente, responsabile si durabile. Fiecare dintre noi are de invatat lectia reintoarcerii la natura, acolo unde energia vie este sursa cea mai sigura pentru o viata despre care sa poti spune: Imi place!
Obiectivul principal al emisiunii E VREMEA MESERIASILOR este acela de a oferi telespectatorilor alternative economicoase de a locui si trai intr-o lume mai verde, mai curata si mai sigura. "Meseriasii" emisiunii noastre vor atrage atentia asupra oportunitatilor existente pe piata romaneasca si vor arata prin experienta si profesionalismul lor, prin regulile lor de buna practica si de respect fata de clienti, ca trebuie sa ai CURAJ si INCREDERE.
 
Sa ai CURAJUL de a-ti proteja bugetul propriu si de a-ti imbunatati conditiile de trai, sa ai CURAJUL de a-ti dori o schimbare in bine, sa ai INCREDERE in beneficiile reale ale unui lucru bine facut si organizat.
 
Totodata, “Meseriasii” nostri sunt oameni care cunosc regulile unei vieti sanatoase si vor pleda pentru ARMONIA unei existente al carei secret este chiar dorinta launtrica a fiecaruia dintre noi de a-si redescoperi resursele, talentele si priceperea. Fiindca, pana la urma, “Meseriasii” vietilor noastre suntem chiar noi. Iar daca am uitat ca sta in puterea noastra sa ne construim vietile, e timpul sa ne reamintim cum sa o facem.
 
E VREMEA MESERIASILOR este o emisiune despre utilizarea cat mai eficienta a noilor tehnologii, materiale si produse existente pe piata romaneasca, este un demers al adevaratilor meseriasi pentru profesionalism si eficienta. Emisiunea noastra este o pledoarie pentru un stil de viata sanatos, care sa confere sentimentul satisfactiei ca ceea ce obtii prin propriul efort si prin propria inspiratie este de nepretuit. Cu grija fata de mediu, cu preocupare constanta pentru cei din jurul tau si cu deschidere maxima fata de inovatie si eficienta. Stim ca oamenii asteapta acest tip de solutii de viata care sa ii faca sa exclame sincer:  “imi place!”.